stoppa håravfall och återföds ständigt hår _

Håravfall hos män

Håravfall och gallring hår har varit känsliga frågor för män hela tiden. Nyligen har den medicinska vetenskapen identifierat småningom den främsta orsaken till håravfall. För närvarande är det ett känt medicinskt faktum att håravfall beror både genetiska och hormonella orsaker. Androgen alopeci eller “manliga mönster håravfall” är inblandad i nittiofem procent av fallen håravfall. Nyckeln är en hormonell biprodukt som kallas DHT (dihydrotestostrone). Den ännu mer DHT som får sätta in i din kropp, de ännu mer dina hårsäckar förvandlas till tunnare och finare tills håret är permanent spillo.

DHT och håravfall

DHT är en av många manliga hormoner i kroppen. DHT är utvecklingsmässigt viktigt tidigt i en människas liv, men det verkar vara en orsak till håravfall som män blir äldre. DHT krymper hårsäcken tills det inte längre producerar uppenbar hår.

Läkarna tror att överskott DHT är en uppenbar orsak till håravfall
Orsakerna till håravfall är inte tydliga, men har forskare upptäckt att män med manligt håravfall har ökade nivåer av DHT i skallighet området sina skalper. Individuell hår följer vanligtvis en cykel av expansion, faller ut, och nya expansionen. Emellertid ökade nivåer av DHT tros bidra till förkortning av expansionsfasen och en förkortning av den tid det tar för håret att falla ut. Detta resulterar i förtunning av håret på hårbotten.

Provillus blockerar DHT (dihydrotestostrone) från att komma till din kropp, vilket är en av de viktigaste orsakerna till håravfall. The Breakthrough formel Provillus var utformad för att blockera DHT och leverera rätt mat för din kropp särskilt anpassad för att blockera håravfall och för att hjälpa dig återföds hår naturligt. Stark, ljud hår börjar med rätt näringsmässiga byggstenar. Du behöver inte vänta tills det finns ett problem att avsluta det! Provillus kompletterar kroppens naturliga tillgången på dessa vitaminer och låter de små folliklar under din hårbotten får exakt vad de vill tillverka vackra, fylliga hår.

aktiva ingredienser för håravfall och återföds ständigt hår!

Vitamin B6 är ett vattenlösligt vitamin som överlever i 3 stora kemiska former: pyridoxin, pyridoxal och pyridoxamin. Den utför ett brett slags funktioner för kroppen och är avgörande för din fantastiska hälsa och hår expansion. Till exempel är vitamin B6 behövs för ännu mer än hundra enzymer involverade i protein metabolism. Det är också viktigt för röda blodkroppar ämnesomsättning. Den nervösa och motståndskraftiga system kräver vitamin B6 för att fungera effektivt, och det är också nödvändigt för omvandlingen av tryptofan till niacin.

Biotin är avsnitt av vitamin B-komplex och är ett vitamintillskott nödvändig för sund hår, hårbotten och naglarna. Biotin hjälper med tillståndet i håret och hårbotten också. Bara sätta … Biotin är Hair Food.

Magnesium är ett viktigt mineral och spelar en avgörande roll i ämnesomsättningen, proteinsyntesen, neuromuskulär transmission benstomme och hår expansion.

Zink är nödvändigt för en vältränad kropp, och är också av tillämpas i kampen mot hudproblem som akne, bölder och halsont. Det är längre behövs för celldelning, och behövs per vävnad av hår, naglar och hud för att vara i toppform. Zink är vidare utnyttjas i utbyggnad och underhåll av muskler.

Saw Palmetto fungerar genom att sänka DHT i kroppen och genom att blockera fem alfa-reduktas. Saw Palmetto blockerar receptorer på cellmembran som förväntas för absorption av DHT. Eftersom Saw Palmetto blockerar anställda av dihydrotestosteron (DHT), som är en liknande orsakande faktor i androgen alopeci, är det en kraftfull ört i detta hår expansionen formulering.

Nettle rot block två enzymer, 5a-reduktas, vilket gör dihydrotestosteron (DHT) och enzymet aromatas, vilket gör östrogener. Studier visade att nässlor rot extrakt var effektiv vid inhibering av dessa två enzymer som var en ledande orsak till håravfall.

Gotu Kola är relaterad till och stöder integritet hår expansion, kollagen och hud. Det kan hjälpa till att läka mindre sår och hudirritationer, hjälper till att säkra integritet blodkärl och främjar cirkulationen i hela kroppen, även till hjärnan. En långvarig tonic rejuvenator, det sägs hjälpa koncentration och minne.

Pumpa (Cucurbita maxima) Oljan utdrag ur pumpafrön är också en naturlig håravfall rättsmedel som tros påverka nivåerna av testosteron i kroppen. De positiva effekterna av pumpafrön extrakt som en håravfall guide är dock under utredning. Man tror att extraktet infekterar androgennivåerna av sjukdomar och så kan ha en inverkan på androgener som ansvarar för håravfall.

Eleuthero Tidigare Siberian Ginseng, (Glandular) är en medlem av ginseng familjen, även om det är av en olik genus än mer populära ginsengs gillar Panax slag. Tillsammans med fler ginsengs, det är en längre historia av att användas för att bidra till att återställa kon