orsakerna till håravfall – upptäck hur man kan stoppa håravfall

Har du någonsin undrat vad orsakerna till håravfall är? Undrar du om det förlorar hår är ärftlighet? Till exempel, varför vissa människor tappar håret trots att deras familjemedlemmar uppvisar frodiga, tjocka hårslingor.

Bortsett från genetik, det finns andra skäl du vill veta om.

Ett. Stress – Inte den typ av stress människor upplever på daglig basis men svår stress kroppen genomgår efter att ha lidit en allvarlig skada, operation, sjukdom och psykiska eller känslomässiga trauman.

2. Sjukdomar – Detta är en annan orsak till håravfall. Till exempel, sköldkörtelproblem, om överaktiv eller underaktiv, orsakar håret att falla ut. Brist på järn, B-vitaminer och protein också leda till håravfall.

Tre. Hormoner – Detta är en av de största orsakerna till håravfall. Dihydrotestosteron, eller DHT, är ansvarig för hår falla för både män och kvinnor. Alla producerar DHT men inte alla går skallig … detta beror på att vissa människor har mer androgen receptorer än andra i sina hårsäckar.

Den DHT fäster sig vid androgen receptorer och fler receptorer du har – desto mer hår du förlorar.

De är några punkter om vad som orsakar håravfall, men inte vara bekymrad eftersom det är en åtgärd som är säker och hälsosam.

Genom att använda en produkt med en blandning av vitaminer, mineraler och örtextrakt samt minoxidil är håravfall bota. Örter som Saw Palmetto, Muira Puama och Nettle Root arbeta tillsammans för att blockera DHT.

Dessutom är vitaminer och mineraler som magnesium, zink, vitamin B6 och B7 (Biotin) tillsattes vilket ger dig en utmärkt näringsrik bas för att åter växa håret och hålla trådarna du redan har.

Nu när du vet vad som orsakar håravfall förutom ärftlighet, så om du arbetar med en bara ihåg att det finns en lösning. Det är inte en övernattning håravfall botemedel, men om du fortsätter med det under de månaderna … du ser ny tillväxt sedan gradvis en full hår.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om orsakerna till håravfall och hur man kan stoppa håravfall med naturliga ingredienser som främjar ny hårväxt plus ge dig optimal hälsa.