olika metoder att hantera gallring hår

Det är faktiskt en smula överväldigande att leta efter en passande behandling för ditt hår gallring problem. Du kan hitta massor av botemedel för närvarande och att hitta en som passar din nuvarande omständigheter och budget kan bli mycket komplicerad.

För att ge dig en hand med en sådan mycket viktig val, här är en lista på fem strategier för att börja behandla håravfall och information om KUNDREKOMMENDATIONER och effekt.

laser kam
Denna laser hår kam som är laser-drivna, som etiketten antyder, försäkrar återväxt i 20 veckor. De vetenskapliga tester som utförs av bolaget uppvisade 20percent återväxt och även en minskning av håravfall inom denna tidsperiod. Mest också konstaterat förtjockning av hår som de redan har.

HairMax är den utbredda tillverkaren för Laser kammen. Denna specifika kam appliceras 3 x per vecka. Dess används betydligt såsom kam som du håller ner på din krona i 4 sekunder för att utlösa hårsäckar.

HairMax är ett FDA accepterade merchandise. Detta betyder inte nödvändigtvis betyda att det är accepterat att vara effektiv. Bara att det är accepterat att vara fri från skador.

Hår Max kommer med ganska bra objektiva klient kommentarer med individer rapporterar det visat sig helpfulfor dessa människor. Dock varnas att några också har rapporterat håravfall under de första veckorna – en effekt företaget säger kan hända först.

DHT blockerare
Som ni förmodligen redan förstått, är en av många orsaker till gallring hår DHT. Det är därför många av hårvårdsprodukter att välja mellan dessa dagar är tänkta att styra överproduktion av DHT. Detta kommer vanligtvis i form av kosttillskott, lotion, gel eller skum.

En av flera omtalade DHT blockerare är Minoxidil och kan köpas som Mintop, Rogaine eller Regaine.

Aktuell kräm med Minoxidil kan orsaka torr hud, och torkade eller knaster hårbotten. Kapslarna å andra sidan kan potentiellt orsaka hjärtproblem, ansiktet svullnad och huvudvärk. Vissa människor kan också ha överkänslighetsreaktioner till objektet.

I fall du behöver för att ha en go med några DHT blockerare med de negativa effekter, naturliga växtbaserade lösningar är ett bra sätt att gå. Dessa växtbaserade lösningar innehåller vanligtvis Saw Palmetto och biotin, två växtbaserade substanser erkänt att hjälpa till med allt nytt hår, förtjockning de du redan har och blockerar håret från att falla mycket mer.

Bland de populära ena finns på marknaden just nu är provillus. Bland de många bra faktor om detta är det faktum att det inte finns några Provillus biverkningar som är välkänd bland DHT blockerare (Du kan läsa uppskrivning Har Provillus arbete att lära sig mycket mer om det)

hårtransplantation
Hårtransplantation är bland det hår gallring botemedel som får mycket bra konsument recensioner. Trots detta, många är säkert inte riktigt att säkra med föreställningen om att få ett hår transplanteras på deras hårbotten.

En sak du måste vara medveten om är hårtransplantation teknisk innovation har kommit en bra bit sedan den först presenterades och en hel del av de farhågor som vi har fått nu för hårtransplantation fortfarande kommer från teknik centrerad från länge sedan.

Du kan fortfarande hitta obehagliga biverkningar till hårtransplantationer dessa dagar, men detta är verkligen hålls till ett minimum. Den ett stort problem med denna behandling är emellertid priset.