naturliga och säkra håravfall rättsmedel

Den vanligaste orsaken till håravfall är anemi. Anemi kan orsakas på grund av kost leder till en drastisk viktminskning, eller överdriven fasta. Andra generella orsaker kan vara en hormonell obalans, leverdysfunktion, överskott kroppsvärme, och medicinering biverkningar.

håravfall tros bero av omvandlingen av testosteron till en annan hormon, utan ett problem som kallas di-hydro-testosteron (DHT), som kallas en metabolisk process av enzymet 5-alfa-reduktas (5AR.) mönster håravfall och håravfall drabbar cirka 40 miljoner män och 20 miljoner kvinnor i Amerika ensam.

Idag finns gott om lösningar för att åtgärda problemet håravfall, men det säkraste sättet är det naturliga sättet. Det bästa är att naturliga produkter är säkra och miljövänliga. Naturliga hårvårdsprodukter härrör från växter och örter har prövats och testats under de senaste åren. Är fri från alla kemikalier, inga reaktioner och kan användas säkert för ett barn till en vuxen. Det är betrodd av miljontals människor och nu ökar i popularitet också.

Är utformade med insikten att de olika botaniska ämnen som tidigare har visat signifikant fördel jämfört med androgen-medierade hormonella processer, vilket också leder till håravfall. Vid utvecklingen av dessa orala och topikala formuleringar, har utvecklat ett system som är unikt i design och effektivitet.

En av de svåraste näringsämnen viktiga för hårväxt för att få i din kost är spårmineral kiseldioxid. Kisel är en form av kisel och är den näst vanligaste grundämnet i jordskorpan, näst efter syre. Jorden innehåller allt vi behöver för hälsan, och kisel är så riklig, verkar det som om det aldrig skulle vara ett problem med kisel-brist. Tyvärr, mineraler är sällsynta i västerländska kost eftersom vår mat behandlas och vår jord utarmas av kemiska behandlingar så ofta att spåra mineraler går förlorade. Silica är avgörande för styrkan i håret, och även om inte nödvändigtvis stoppa håret från hårsäcken, kommer det stoppa hår sönder.

Det fungerar genom att stimulera cellulär metabolism och bildning, vilket fördröjer åldrandeprocessen. Livsmedel som är rika på kisel är ris, havre, sallad, rovor, sparris, lök, jordgubbar, kål, gurka, frön purjolök, solros, selleri, rabarber, blomkål och grönkål. Observera att många av dessa livsmedel, i synnerhet ris, är en stor del av asiatiska dieter och asiater tenderar att ha starkare, friskare hår. Glöm inte att titta alla ovanstående livsmedel från källor som växer ekologisk mat, eftersom detta är avgörande för produktion av mineraler som normalt inte förekommer på amerikansk mark och därför inte i amerikansk mat. Vidare bör dessa livsmedel ätas råa, eller i fallet med ris, otvättad, eftersom spårämnen lätt kokta och tvättas.