hårtransplantationer – någon kontakt i det förflutna

När du tänker på hårtransplantationer vad som dyker in i ditt huvud? Konstigt utseende prickar på några skallighet personens huvud? Oärlighet? Vilseledande reklam? Är en hårtransplantation något du skulle aldrig i en miljon år gör till dig själv, än mindre betala tusentals dollar för?

Väl tiderna har förändrats. Vetenskapen om hår transplantationer har kommit en lång väg, baby. Fråga bara Dave Bratton, en gift 48-årig snickare från New York, som alltid haft en ganska full hår. Han var den sista killen du skulle tänka på vem skulle någonsin ens överväga hårtransplantation eller ens tänka på hårtransplantation kirurgi. Men han var orolig med sitt utseende, det finns inget tvivel om att, och även om hans pappa var mestadels kala på toppen förutom att berätta-saga, u-formad ring runt baksidan av huvudet som han kammade-över toppen, hade David en fint hår. Det var en sak hans fru alltid älskat om honom.

Men David visste tillräckligt för att veta att du ärver dina tendenser håravfall från din mammas sida av familjen och hans mammas hår var helt bra, knappt ens gallring alls, så han mådde ganska övertygad om att aldrig behöva tänka på hår transplantationer eller hår transplantationskirurgi som några av hans skallighet vänner. Det är, tills han träffade sin 40-talet och han märkte hans hårfäste vikande vid tinningarna och runt pannan. Efter att han blev besatt av hur mycket hår han hade eller inte hade, och varje dag kändes toppen av huvudet för att se till att alla hans hår var där och tittade på när hans hårfäste avtog mer och mer runt pannan. Runt hans 48th birthday han råkade läsa en artikel på nätet om hur hårtransplantationer hade förändrats och förbättrats både vetenskapligt och konstnärligt över åren. Han klickade nästan rätt förbi det men något fångade hans blick och sedan tanken på en hårtransplantation inte verkar så långsökt.

Efter att ha klickat runt på nätet, lärde David att den teknik och kompetens som används i hårtransplantationer avsevärt hade förbättrats. Han hittade några Hårtransplantation läkarens Webbplatser som hade beskrivit sin nyaste framsteg inom de förfaranden, deras omfattande utbildning, styrelse-certifieringar och även nationella och världsomfattande hår föreningar transplantation att testa och certifiera läkare som är specialiserade på hårtransplantation kirurgi och ge håret transplantationer.

Så gjorde David ett möte med några Hårtransplantation anläggningar i hemstaden och blev förvånad över att det fanns flera tillgängliga. Han hade ingen aning om hur utbrett Hårtransplantation hade blivit! Vid det första han besökte, såg han flera män i väntrummet med olika grader av håravfall, som liknar hans, och en kille som hade förlorat det mesta av håret på toppen / bakre delen av huvudet. Det var en enorm kal fläck. En man fångade honom stirrande och sade, “Mitt hår brukade se ut precis som innan min hårtransplantation!” Och han piskade ut några bilder på hur hans hår såg ut innan och David såg att den här killen hår hade vikande långt tillbaka från ansiktet när bilderna togs. Men det ser inte så nu! Hans hår såg helt perfekt runt hans ansikte framför och på toppen av huvudet för (i själva verket, när han först såg killen som sitter i väntrummet, gjorde David inte vet varför han var där alls!).

Killen presenterade sig som Mark, en 42-årig revisor, och förklarade att detta hårtransplantation läkare vars väntrum de var i, utför en kirurgisk teknik som kallas hårsäcksgrupper Extraction där varje hårsäck avlägsnas och ersätts under ett mikroskop så att slutresultatet är helt naturligt utseende, istället för stora prickig pluggar. Mark sa att om du visar kirurgen en bild av dig själv med din fulla huvudet av hår som de kan härma din personliga hårfäste exakt. David kunde inte vänta med att komma igång att prata om sin hårtransplantation kirurgi med denna läkare och brydde sig inte alls om hur mycket pengar hans nya hårtransplantation skulle kosta. Han visste att ha är håret tillbaka skulle vara ovärderliga!