hårersättningsbehandlingar och tekniker inom hårstyling

Kvittning är en annan teknik för hår ersättare som involverar naturliga hår flätor är flätade i en mycket tunn och andas nätet. Stylister väva förlängningar med användningen av denna tunna nät. Denna metod för hår ersättning är mer favorit val av stylist, eftersom detta ger mer elasticitet än spår placering. Om väl underhållna, kan denna typ av stil pågå så länge som upp till tre månader. Man kan ta hand om håret med denna typ av stil genom att investera i en tutade mössa eller huva hårtork och tvätta håret minst en gång i veckan.

Träd fläta är ännu en annan typ av hår ersättare som innehåller syntetiskt hår i en persons naturliga hår med hjälp av en grundläggande majs rad. Tjugo fyra inches sägs vara den bästa hårlängd som används för denna typ av metod för styling. Håret är flätat från framsidan av huvudet till nacken. När du är klar, knyter stylist sedan slutet med hjälp av ett gummiband.

Kläm in och klippa ut hårförlängningar är det mest tillfälliga hårersättningsbehandlingar teknik som kan vara mycket effektiva utan dragkraft alopeci som vanligtvis förknippas med limmade extensions. Denna teknik innebär hårweften med tupén clips fastsydda på dem. Stylist börjar vanligtvis klippning på nacken. Styling ditt eget hår görs bäst före montage av inslagen på plats. Klippet i kan bäras hela dagen och hela natten, men måste avlägsnas innan du somnar.