håravfall rättsmedel – 7 konventionell och naturlig behandling

Många produkter är tillgängliga, både över disk och genom recept, för att motverka håravfall. Det är också möjligt att göra egna huskurer för att hjälpa till att stoppa håravfall, Här är några av håravfall huskurer folk har sagt arbete. De kan vara bra botemedel för vissa, men kanske inte fungerar för andra.

Ett. Medan följande recept av naturliga hår masker återställer förlorade näringsämnen i din hårbotten för att ge dig bra hår, är det också en bra idé att börja följa en viss diet för friska hår. Denna diet bör vara rik på protein och bör innehålla gröna bladgrönsaker. En sådan diet kommer att se till att dessa behandlingsmetoder för hår falla kommer att fungera bättre.

2. Mät (eller väga) 250 g senap olja och lägg i en liten kastrull. Väg 100 g henna blad, och placera dem i samma panna. Rör om oljan och lämnar tillsammans, blanda väl. Placera pannan på spisen. Slå kaminen på och låt blandningen till en koka. Rör om blandningen ordentligt och ta bort från spisen. Låt svalna. Massera in oljan blandningen i hårbotten och områden av håravfall. Skölj inte ut oljan tills nästa gång du tvättar håret.

Tre. Vi vet alla att Aloe Vera innehåller egenskaper som är bra för att läka vår hud från skärsår och brännskador. Men visste du att det innehåller enzymer som också främjar hårväxt? Det är förmodligen en av de bästa naturläkemedel för hår återväxt och du kan använda det många olika sätt.

4. Lök saft och honung botemedel mot håravfall: utarbeta en hår växande elixir genom att kombinera 1/4 kopp lök saft med en matsked honung, massera hårbotten med blandningen varje dag. Massera hårbotten varje kväll med en oljeblandning gjord av en del rosmarin olja och två delar mandelolja. Asiatisk botemedel mot håravfall – gnugga sesamolja på din hårbotten varje kväll, täck med ett lock eller gammal handduk, på morgonen tvätta med en växtbaserade schampo, skölj med en lösning av en matsked äppelcidervinäger i en liter vatten.

Fem. Indiska krusbär är en annan stor ingrediens tänkt att minska håret falla. Blanda pulvret av denna frukt med en äggvita och applicera den ordentligt på din hårbotten och hår. Låt det förbli i 30 minuter innan du tvättar bort det med ett milt schampo. Regelbunden användning ger underbara, önskvärt, och friskt hår.

6. Detta är bara för er tjejer! Wild Yam Root främjar hårväxt hos kvinnor … och enbart kvinnor. Roten producerar progesteron i kroppen, vilket inte bara balanserar produktionen av hormoner, men också behandlar flera klimakteriebesvär, inklusive håravfall. Det gör en stor naturläkemedel hår restaurering och lyckligtvis är den tillgänglig i många former

7. Olivolja och rosmarin botemedel mot håravfall – använder lika mycket olivolja och olja av rosmarin, kombinera dem i en flaska, skaka kraftigt, massera in i hårbotten, lägg på ett lock och schampo på morgonen. Vitlöksolja botemedel mot håravfall – vid sänggående, punktera ett par vitlök pearles, sprutar oljan i hårbotten, massage, täck med ett lock, schampo och skölj på morgonen. Försök med dubbel styrka växtbaserade salvia te som ett hår skölj eller tillämpas på hårbotten varje dag som en tonic.