hår ersättning över håret trasplant

Är du verkligen kunnig nog på vad som är riktigt hår ersättningssystem? Visste du att det finns skillnader mellan den och hårtransplantation? Egentligen ligger skillnaden på hur båda förfaranden görs.

I håret ersättningssystem, är håret erhålls genom att skära den och placera den i botten av hårbotten där det inte finns något hår. Med hjälp av teknik, kan man har nu klippt för att placeras i botten av hårbotten. Genom att göra så, verkar ersättningsgasen av håret till en annan som inte har någon hår för att vara mycket diskret och omärkbara. Det kommer verkligen att se naturliga ut.

Därför måste du inte också associera byte av håret som en peruk. Först och främst, kommer användningen av håret som ersätts i huvudet länge jämför med peruk. Annan anledning skulle vara att det skulle vara mer bekvämt för dig att gå ut känna sig bekväm med en naturligt placerade hår i huvudet snarare än att ha en bit av peruken som gör dig nervös när det slingrar stark. Så vad skulle du välja en bit av komfort som stannar i håret eller en bit av osäkerhet?