hår ersättning och människohår

Vi hör det allt oftare att kvaliteten på håret i håret systemen bara är inte vad det brukade vara. Svaret är enkelt – utbud och efterfrågan. Efterfrågan på människohår i hårersättningsbehandlingar branschen började verkligen öka på 1980-talet och har tagits över av hårförlängning branschen i slutet av 90-talet till idag. Det är ungefär som olja situation vi alla upplever. När efterfrågan går upp och utbudet går ner kostnaderna himlen raket för bästa kvalitet håret tillgänglig. I hårersättningsbehandlingar industrin grossisten befinner sig i en tuff plats, ökar jag min kostnad för varor för bättre kvalitet och höja mina priser eller håller jag mina priser var de är och ta en sämre kvalitet eller tar jag en sämre kvalitet och höja mina priser som alla andra? Någon av de över 3 hända. Om ditt hår systemet är att förlora håret snabbt, trassel i ett bo eller torkar ut och blir un-Styleable du är inte ensam.

Här är vad som händer. De gamla leveranser av högsta kvalitet människohår har utarmat under många år. Vi såg en tillströmning av hår under och efter de etniska krigen i Östeuropa. (Ja, inte mycket av håret tillförs hårersättningsbehandlingar industrin kommer från krigsdrabbade områden och i de flesta fall håret tas från den avlidne eller fängslade för att säljas till hår leverantörer.) Majoriteten av hår som används i håret ersättare produktion kommer från Indien och Kina. I Indien håret är hämtade från templen där den avlägsnas från huvudet av religiösa skäl och i Kina håret lätt skördats i områden där flickor sitt hår växa och ha det skär att sälja. Med ökningen i västra inflytande i världen fler och fler kvinnor nu slipade och kemiskt behandla håret och lita inte på att sälja sina flätor för att hjälpa bidra till familjens ekonomi. Alla dessa små förändringar kommer att leda till en minskning av människohår tillgänglighet som åren går.

Den goda nyheten är att vissa mycket smarta hårersättningsbehandlingar tillverkarna började för flera år sedan att experimentera med nya högteknologiska syntetfibrer. De nya syntetmaterial som konkurrerar med människohår är främst nylon eller polyester fibrer som har utvecklats för att efterlikna mänskligt hår så nära som möjligt genom att ha mer ljus reflektion på grund av artificiell nagelband och en diameter som mer liknar “europeiska” människohår. Även om det är inte för alla men-det har snabbt blivit ett populärt blandning med den befintliga människohår för hår ersättare. De syntetiska fibrerna är starkare och har bättre kulörbeständighet och kommer effektivt att buffra sämre kvalitet människohår det blandas med ger håret bäraren bättre frisyrbevarande, kulörbeständighet och mindre håravfall i håret ersättare.

Om du upplever mindre slitage av ditt hår ersättningssystem, kanske du vill överväga att lägga till en del av detta högteknologiska fiber till din nästa systemet och vänja sig vid denna nya trend, trots allt kan det vara oundvikligt om vi fortsätter att använda upp människohår källorna i den takt som vi för närvarande pågår.