fakta om håravfall och hår återväxt avslöjade

Det kan vara lätt för de sanna fakta om manligt och kvinnligt håravfall för att vara svåra att hitta i en $ miljarder dollar per år på marknaden! Tyvärr de flesta av de behandlingar fungerar inte eftersom de inte itu med den främsta orsaken. Här är några fakta om håravfall återväxt och de bästa beprövade ingredienser att använda.

Androgen alopeci eller mönster skallighet är den vanligaste typen idag och den största boven i dramat är ett överskott av hormonet DHT.

Även om det är en biprodukt av testosteron, påverkar det lika många kvinnor som män, särskilt efter klimakteriet när DHT-nivåerna ökar till följd av brist på östrogen. Med tiden krymper hårsäckarna, tunna ut håret tills det faller ut.

Dock är håravfall tillväxt uppnås via naturliga näringsämnen och vitaminer tillsammans med FDA godkända ingrediensen Minoxidil.

För att vara effektiv och för att ge dig en hållbar väg framåt för att hålla ditt hår, är en naturlig lösning alltid bättre, hjälper till att hålla kroppen i balans och blockera produktionen av DHT att tillåta håravfall återväxt uppstå.

Några av de bästa är örtextrakt länge använts för deras bevisade förmåga att blockera DHT och öka cirkulationen i hårbotten, ge välbehövlig syresatt blod för att öka ny tillväxt.

Saw Palmetto, Nettle Root och hästsvans är de viktigaste med Saw Palmetto är särskilt bra för manliga prostata hälsa också. Dessa bidrar till att även stärka immunförsvaret och cirkulationen, förbättra din hälsa på samma gång.

Det är också klokt att ta några vitaminer och mineraler för att säkerställa en stark friskt hår och för att hålla de befintliga från att falla ut. Vitamin B6, zink, magnesium och biotin är de viktigaste för att hålla utkik efter.

Om du använder dessa i kombination med lokalt applicerad Minoxidil du kommer successivt att se tillbaka på ditt hår.

Det är viktigt att ha tålamod eftersom även den mest framgångsrika behandlingen kan ta allt upp till 6 månader för att börja arbeta på grund av den typ av hår cykler, och det hjälper till att ta bilder samt för att följa dina framsteg och ge dig ett sätt att dokumentera den nya tillväxten.

Håravfall återväxt med hjälp av dessa ingredienser kan verkligen hjälpa till att återställa förlorat hår samtidigt som de befintliga friska och starka.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om ett botemedel mot håravfall med dessa naturliga ämnen som är utmärkt för att främja ny hårväxt och optimal hälsa.