bästa strategierna för att stoppa håravfall

Det har bevisats av flera studier som den verkliga fienden bakom håravfall är inget annat än DHT. DHT kan detta ingå med naturliga kosttillskott för stimuleringen av hårtillväxt.
Det finns flera olika sätt att begränsa DHT, som blockerar den från att fastna i hårsäckarna, blockerar mycket produktionen av DHT eller enzym som kallas 5-alfa-reduktas. 5 – alfa-reduktas är den verkliga orsaken till produktionen av DHT. Att minska mängden kolesterol kan också innehålla DHT, eftersom detta är det ämne som är ansvarig för produktionen av 5-alfa-reduktas. Så kan en inhibitor av DHT agera på något av de sätt som beskrivs ovan och efter blockering av DHT hårsäckarna kan ge upphov till nya hår.
natur ger den bästa lösningen:
Zink är en av de allmänt tillgängliga naturliga element som fungerar som en DHT-hämmare och finns i många livsmedel. En annan inhibitor Saw Palmetto som också är naturligt och fungerar på samma sätt som Propecia. För det första, det blockerar 5-alfa-reduktas och därefter avaktiverar DHT receptorer på celler. Detta har varit det enklaste sättet för blockering av DHT. DHT är inblandad inte bara i håret misslyckas} men också i många andra sjukdomar, som hjälplös cancer. Saw Palmetto har visat sig kunna motverka godartad protrastic sjukdom som en antiandrogen tat kan också döda hårsäckarna i hårbotten. Den har massor av potential.
Hämning av den mycket produktionen av DHT kan ta bort håravfall frågan från roten själv och detta kan uppnås genom användning av en annan naturlig inhibitor Pygeum extrakt. Det fungerar genom att ha särskilda beståndsdelar som tar bort risken för ansamling av kolesterol i prostata och minska prolacting nivåerna. Prostatakörtlar ta upp testosteron snabbt i närvaro av prolaktin och höga nivåer av kolesterol ökar DHT receptorer i antal.
Ännu ett sätt att bekämpa håravfall försöker OTC-läkemedel. rättsmedel som Minoxidil har visat att förhindra håravfall och stimulera återväxt. Det bär en faktiskt klinisk indikation från FDA att bevisa sin effektivitet. Det finns bara två produkter som bär denna distinktion. Även de tidigare nämnda naturliga produkter är bra att det är helt enkelt mer forskning som stöder användningen av produkter som Rogaine eller Provillus. Dessa produkter innehåller minoxidil. Men innan du kör ut och köpa Provillus eller någon annan produkt det finns mer information som du behöver veta. Du kan läsa gratis rapport nedan öka din förståelse.