propecia lösning för manliga problem håravfall

Propecia är ett muntligt receptbelagda läkemedel som används för att behandla män med håravfall och även att förhindra ytterligare håravfall. De kliniska prövningarna av detta läkemedel har visat positiv hårväxt i de flesta av de män som har mönster håravfall problem.

om propecia
Propecia rekommenderas för användning hos män bara. Kvinnor och barn ska inte ta det för att behandla sina problem håravfall. Den viktigaste ingrediensen i Propecia är finasterid, som arbetar för att sänka nivåerna av DHT (dihydrotestosteron) i hårbotten där skallighet är mer bland män.

DHT är ett manligt könshormon som anses ansvarig för håravfall problem hos män, om produktionen är mer. Propecia sänker sina nivåer i vissa delar av hårbotten för att förhindra ytterligare håravfall. Om du observerar hårväxt på andra delar av kroppen, utom huvudet, bör du ta omedelbar medicinsk konsultation. Propecia hjälper hårväxt bara på huvudet.

Vad är doser av Propecia?
Propecia är tillgänglig i en dos av 1 mg tablett. Du bör ta de doseringar enligt läkarens anvisningar. Den normala dosen av Propecia är att ta en tablett dagligen. Du kan svälja det hela med ett glas vatten. Det finns ingen mat restriktioner avseende dosering av Propecia, så du kan ta det innan eller efter maten.

Manligt håravfall behandling med Propecia kan ta lite tid innan resultaten blir synliga. Behandlingen ska pågå i mer än tre månader som ny hårväxt tar tid. Men det är alltid bättre att följa läkarens anvisningar som kan berätta en annan behandlingstid.

Vad är biverkningar av Propecia?
De biverkningar av Propecia är svårt att uppnå en erektion hos vissa män, mindre lust för sex, och minskad mängd sperma. Dessa biverkningar kan inträffa hos ungefär två av hundra män som genomgår behandling håravfall med Propecia.

Några av de sällsynta biverkningar av Propecia är bröstsvullnad, ömhet i brösten, hudutslag, klåda, nässelfeber, och smärta i testiklarna. Vissa män kan också uppleva svullnad av läppar eller ansikte. I sådana fall bör du rådfråga omedelbart din läkare.

Online tillgängligheten av Propecia
Eftersom Propecia är ett receptbelagt läkemedel, måste du ha ett giltigt recept som är utfärdat av en läkare efter att ha gjort grundlig läkarundersökning. Du kan också få denna giltigt recept över internet, som har många licensierade onlineapotek.

Du måste välja en pålitlig källa på nätet och fylla i deras samråd formulär, där du ska skriva alla dina medicinska detaljer. Denna form utvärderas av en registrerad läkare som utfärdar ett recept om du hittar rätt att ta Propecia.

Efter att ha fått ett recept, kan du fylla i betalningsinformation med ditt valda online-källa och vänta på att den ska levereras till din bostadsadress. Kontrollera förpackningen att det inte slits eller manipulerats när den når ditt hem.