två vitaminer som du måste ha för att stoppa håravfall

Det finns två vitaminer som du måste ha och se till att du har tillräckligt av dagligen, om du vill minimera din håravfall. Dessa vitaminer viktiga vitaminer. Att smälta och absorbera dessa vitaminer bör du inte använda antacida.

vitamin a

Vitamin A är ett viktigt inslag i utvecklingen av friska celler och vävnader i kroppen, och minska håravfall.

att starta det fungerar med kiseldioxid och zink för att förbjuda torkning och igensättning av talgkörtlar, körtlar avgörande för att skapa talg. Talg är en viktig smörjande ämne för hårsäcken.

Vitamin A brister orsaka vanligtvis förtjockning av hårbotten, torrt hår och mjäll. Luftföroreningar, röka, ytterst starkt ljus, vissa kolesterolsänkande läkemedel, laxermedel, och acetylsalicylsyra är några kända vitamin A-hämmare. Lever, fiskolja, ägg, berikade mjölk och röda, gula och orangea grönsaker är nyttiga källor för vitamin A, som är några mörkgröna bladgrönsaker som spenat.

Var särskilt heedful om du tar vitamin A-tillskott, som vitamin A är fettlösligt, vilket gör att kroppen att lagra det och gör det lätt för kroppen att OD på vitamin A. Vitamin A överdoser kan orsaka alltför torr hud och rodnad hårsäckar, och i vissa fall ironiskt nog kan orsaka håravfall.

En säker mängd vitamin A är 10000 IE eller 25.000 IE. De flesta vitamintillskott säljs i dessa quantities.Also konsumera alla kosttillskott under måltider om du arbetar med en nutritionist som rekommenderar annat.

B-vitaminer

B-vitaminer arbeta hand i hand, och därmed alla nivåer av B-vitaminer behöver vara tillräcklig för att hålla god hälsa. Vitaminer B-6, folsyra, biotin och vitamin B-12 är alla viktiga komponenter i en hälsosam hemoglobin i blodet, vilket är den järnhaltiga del av röda blodkroppar.

Hemoglobin primära förfarande är att transportera syre från lungorna till vävnader i kroppen, så om dessa vitaminer var bristfälliga på din kropp, då hår och hud skulle lida. som tur är några av de godaste livsmedel innehåller dessa vitaminer. Vitamin B-6 finns i proteinrika livsmedel, vilket är utmärkt eftersom kroppen behöver en tillräcklig mängd protein för att bibehålla hårväxt. Lever, kyckling, fisk, fläsk, njure, och sojabönor är goda källor till B-6 och är relativt låg fetthalt när de inte är stekt.

Folsyra finns i fullkorn, spannmål, nötter, gröna bladgrönsaker, apelsinjuice, öljäst, vetegroddar och lever igen. Kött, fisk, fågel, ägg och andra mejeriprodukter under tiden tillhandahålla hälsosamma mängder av B-12.

Biotin brister är sällsynta om det inte finns ett svårt fall av undernäring eller en farlig intestinal störning, eftersom en frisk tarm producerar biotin genom goda bakterier som är etablerade där.

Det finns en betydande faktum i att se till att du är absorbera B-vitaminer. Om du har halsbränna, sura uppstötningar eller GERD och tar några antacida eller läkemedel för att minska din magsyra kommer du späda din förmåga att smälta och absorbera B-vitaminer. Antacida gör din magsyra mer alkaliskt, vilket inte ackompanjemang matsmältningen och adsorption av B-vitaminer.

Om du tar över disk antacida, minskar du din förmåga att använda B-vitaminer som du äter eller tar som kosttillskott.

Denna artikel helt enkelt skriven med dig i åtanke, i denna artikel kommer vi täckte de två viktigaste vitaminerna, varför och varför brister kan leda till håravfall. Men jag har gjort mitt bästa för att hålla den här artikeln så kort som möjligt, är det upp till er läsare att nu vidta åtgärder innan dina förvärras hår skick och lastat dig obekväm och obestridliga känslan du får när occures håravfall.