saker du bör veta innan uträtning ditt hår

Rakt hår är definitivt en vogue i dagens mode. Dock är inte alla välsignade med vackert glänsande rakt hår. För många kvinnor att nå den ultimata rakt hår ser kommer att ta lite ansträngning.
Tyvärr för de flesta kvinnor de inte kan göra det till salongen varje par dagar för att hålla håret gör i toppklass condition.Thankfully, Håruträtare finns tillgängliga för dig att använda hemma för att uppnå den ultimata utseende du går för . Dock finns det några tips som du kommer att vilja ha i åtanke när du uträtning ditt hår med en hemma plattång.

Du behöver inte nödvändigtvis köpa den dyraste plattången, men du kommer att vilja se till att du får en bra kvalitet järn. Vanligtvis kan du hitta bra strykjärn hår riktning som är prissatta inom din budget. När du väljer vilken du ska köpa kommer du också vill tänka på hur tungt det är. Kom ihåg att du kommer att hålla upp detta genom ditt hår för lite tid så att du inte vill att det ska väga ett ton. Du ska enkelt kunna manövrera den.

Dessutom kommer du vill ta din hårtyp i beaktande när du väljer din plattång. I genomsnitt flesta damer behöver en uträtning järn som är ca 11/2 inches bred, men om du har riktigt långt hår kanske du vill välja en som är bredare. Dessutom kommer du vill ta hänsyn till vad materialet värmen plattan är gjord av. En keramisk hår riktning järn är en som kommer att räta ut ditt hår, men det kommer också att hålla håret från att skadas av värmen.

One du har valt rätt plattången för dig att du är redo att sätta igång. Det första är att bestämma vilken nivå värmen måste vara på för att avsluta ditt hår så som du vill ha den. Använda lite värme är inte en dålig sak, men du verkligen inte vill steka ditt hår.

När du börjar att räta ut ditt hår måste du vara säker på att det är helt torrt. Fuktigt hår kommer inte svarar bra på plattången, och det kan faktiskt orsaka en hel del skador på håret om det är fuktigt. Även en bra plattång kan skada ditt hår om du överanvända det. Försök att inte använda plattången varje dag. Och när du fortsätter att räta ut ditt hår du kanske vill titta på att använda lite olja för att hjälpa återfukta ditt hår.

Det fina med en plattång är att du kommer att kunna få den stil som du har drömt om i ditt eget hem. Men det är en bra idé att vidta lämpliga åtgärder för att se till att du använder rätt utrustning, och att du tar väl hand om ditt hår medan du räta ut det. Om du gör det kommer du att bli förvånad över hur bra ditt hår kommer att se ut!