processen att välja och använda laser kam

Det finns många företag och påståenden poppar upp på marknaden och på internet i dag alla försöker pracka på fördelarna med laser kam att åter växa hår. Forskning visar att låg nivå laser terapi (LLLT) är definitivt bra för hårsäckarna som sina laserstrålar stimulerar blodcirkulationen för att främja en snabb celltillväxt. Detta ger näring och syre tillbaka till vilande hårsäckar så håret börjar växa i ett normalt, friskt sätt. Lasern kam fungerar på cellnivå med kroppens egna naturliga läkningsprocesser ned till nivån av nerver och DNA. Användning av laser kam kan också korrigera överflöd av ett ämne som kallas DHT (dihydrotestosteron) utlöste både efter ålder, hormoner och genetik som kan börja att försvaga håret på en follikulär nivå, med inriktning på rötterna. Detta orsakar håret inte växa tillbaka efter normal utgjutelse.

med hjälp av laser kam

Låg nivå laserljus (svalt ljus från den röda spektrum) som avges från lasern kammen appliceras på hårbotten i tjugo till trettio-minuters sessioner varannan dag. Varje session innebär att man går lasern kammen i ett mönster som täcker hela hårbotten i tjugo till trettio minuter. Under denna tid, känns användaren inget annat än de “tänder” av laser kam när den passerar genom håret och över deras hårbotten. Den sanna helande kraften i laser kam behandling i kontrollerade riktningen av laserljuset till de delar av kroppen där och när de behövs. Den bästa kvalitet laser kam jag har hittat innehåller 17 diodlasrar, fokuserade genom tydliga koniska axlar som är de “tänder” på kammen. Dessa stöder hålla dioderna ett jämnt avstånd från hårbotten som ger jämn täckning på en krökt huvud. Många tillverkare av billigare typer av laser kam sätta en kombination av laser och lysdioder (lysdioder) i sin produkt (eller endast lysdioderna) så att de kan se likadana ut, men de har inte leverera samma resultat som en kvalitet kam . Det bästa är att du kan använda laser kam i avskildhet i ditt eget hem. De bästa är batteridrivna, lätta handhållna enheter utan nätsladdar att brottas med. Många frågar om hjälp av laser kam oftare skulle vara fördelaktigt. Men tillverkarens rekommendationer följer FDA riktlinjer och bör följas noga. En annan vanlig fråga frågar om laserljuset tränger genom de tjockare delarna av håret för. Det gör det, och lämplig transport av laser kam över hårbotten säkerställer att alla områden får behandling. En kvalitet laser kam använder samma säkra LLLT så många dermatologer och läkare använder i klinisk miljö, och skapar inte värme eller skada.

ditt val av laser kam

Se till att du kontaktar en seriös återförsäljare och få detaljerna på antalet lasrar per kam, några pengar garantier tillbaka, kundsupport, och deras kunskap om sin produkt. En värdefull laser kam Företaget bör också kunna ge dig den information och försäljning av näringstillskott direkt korrelerad till hår och hårbotten hälsa, och schampo och balsam som är sulfit gratis och rengöra försiktigt samtidigt lämnar inga rester att täppa till porerna i hårbotten . En de-klorering vattenfilter för din dusch hjälper också till med hårbotten hälsa, och ger den bästa platsen möjligt för laser kam till målet. För en icke-kirurgisk, enkel, alla naturliga sätt att se och må bättre om ditt hår och hårbotten hälsa, utreda och välja en bra laser kam för dig!