hårersättningsbehandlingar tekniker – 3 mycket effektiva håravfall restaurering behandlingar

Den här artikeln tittar på några av de tekniker som kan användas för effektiv håravfall restaurering. Med dessa mycket effektiva tekniker, kan du ler nu på skallighet och andra former av håravfall.

Scalp Reduction – Detta är en hårersättningsbehandlingar förfarande där patientens huvud är att fyllas med hår på toppen och på baksidan. Detta förfarande är inte tillämpligt när patientens håravfall är koncentrerad på den främre hårfästet. Således är hårbotten minskning tillämpas för att täcka håravfall på toppen eller baksidan av huvudet.

Tissue expansion – I detta förfarande, kirurger för hår ersättning använder ofta enheter som kallas “tissue-expander” för att stimulera hårväxt på huvudet. Dessa enheter är uppbyggda “ballong-liknande”. I processen, är hårbotten snittas och den här enheten sätts in i huden. Anordningen kommer att växa och leda till hud-celler tillväxt i huvudet. Den expandrar är kvar i flera veckor, så att denna åtgärd sker. Men efter hudceller har vuxit i det skalliga området, kan vävnadsexpander avlägsnas och flyttas till andra platser.

Hårtransplantation – Detta är det förfarande som innebär avlägsnande av hårsäckar från givare området av huvudet eller kroppen till området där håravfall har inträffat. Många sessioner utförs vanligen för att utföra denna procedur. Sessionerna görs mellan månader och kan pågå i två år. Hårtransplantation innebär helt enkelt överföra hår från donator området till det kala området. Denna procedur utförs i både män och kvinnor.

Ovanstående är vanliga metoder som används i hår ersätta kirurgi. Men efter varje avslutad av förfarandet, kan en touch up process appliceras efter snitten har läkt.