dagligt slitage hår system eller permanenta system infästning som är bättre

Dagligt slitage hår system har alltid varit ganska populär i hårersättningsbehandlingar branschen. I själva verket var de första hår ersättande system i princip alla dagliga slitage system. Vad är ett dagligt slitage hår system? Det är i grunden ett hår ersättningssystem som är avsedda för dagligt bruk. Du sätter den på på morgonen och ta det på natten. Liknar vad du skulle göra med ett par kontaktlinser. Motsatsen till dagliga system slitage hår, naturligtvis, är förlängd användning, eller permanent fästsystem hår. Denna typ av hår och har nyligen fått en hel del popularitet. Utökade slitage hår system är tänkt att fästas med hjälp av ett starkt band och bärs under en längre tid utan tas bort – oftast 3 till 6 veckor.

Så vilket är rätt sorts hår för dig? Det beror på många faktorer – särskilt din livsstil och preferenser komfort. En fördel för dagligt slitage hår system är att håret pjäs inte är fysiskt bunden till ditt huvud under en mycket lång tid, vilket gör att din hårbotten att andas lätt när du inte bär systemet. Permanent fastsättning hår system, å andra sidan, är ständigt bunden till ditt huvud, som en del hår bärare finner obekväma – även om många män inte gör något alls. Fördelen med att permanenta system bilagor hår är att de inte kräver lika mycket underhåll. Med dagliga system slitage hår, måste du tillämpa lim och fäst sedan håret systemet huvudet varje morgon, sedan använda ett lösningsmedel för att försiktigt ta bort limmet och rengör botten och enheten varje natt. Med en förlängd slitage hår system behöver du bara använda apparaten en gång – som ofta görs av en professionell, och sedan efter att enheten har gått ut, du helt enkelt bort den från huvudet och kasta den. Inget behov av rengöring. Kvalitet är definitivt ett problem när man försöker bestämma vad som är rätt för dig. Detta är inte alltid fallet, men ofta är de material som permanent fastsättning hår system görs med sämre kvalitet eftersom det anses vara en disponibel hår och hårbotten. Detta innebär lägre materialkvalitet bas och viktigast lägre kvalitet hår. Detta kan leda till en mängd olika problem och en mycket kortare samlade genomsnittliga livslängd än en daglig system slitage hår. Det finns några dagliga slitage hår system som en bokstavligen kan pågå i åratal.

När det kommer till att välja mellan dagliga system slitage hår och förlängd användning system hår, alla har sina egna fördelar och nackdelar. Om komfort är ett stort bekymmer och livslängd är ett stort bekymmer, kanske du föredrar dagligt slitage hår system. Om bekvämlighet är ett stort bekymmer, kan du luta mot utökade system slitage hår. Hursomhelst, kan båda typerna av hår-system vara ett bra alternativ. Tänk bara på att göra dina läxor först!