Toppik för håravfall bluff eller mirakel behandling

Om du har letat efter produkter för att främja hårväxt har du förmodligen sett din beskärda del av bluff produkter. Du kanske har även provat några av dessa “mirakelkurer” som visar sig vara något annat än ett sätt att tömma din plånbok. Så det är inte konstigt att när en produkt kommer tillsammans att hävda att få resultat i 30 sekunder, många människor är skeptiska. Här tittar vi på några av de påståenden som gjorts för Toppik håravfall produkt för att hjälpa dig att avgöra om det är en bluff eller inte.

vad är Toppik?

Det är en produkt som används för gallring hår för att ge intryck av en fylligare mer naturligt hår. Det är en kosmetisk produkt snarare än ett botemedel.

hur fungerar det?

Produkten består av tusentals konstgjorda hår fibrer. Dessa skakas på huvudet med hjälp av en speciell applikation kan. De smälter sedan omärkligt med det naturliga håret för att täcka eventuella tunna områden.

kommer det att falla ut?

De hårfibrer är statiskt laddade och binder starkt till den naturliga hår. De kommer att stanna på plats oavsett väderförhållanden som vind och regn. Vid slutet av dagen kan du schampo produkten ut.

Jag är en kvinna, kommer det att fungera ändå?

Toppik är lämplig för användning av både män och kvinnor. I själva verket kvinnor kan få mycket bra resultat eftersom de ofta har tunt hår som täcker hela deras huvud snarare än kala fläckar.

Hur lång tid tar det?

Produkten är mycket snabb att använda. Det kan ta så lite som 30 sekunder för att tillämpa den. Det rekommenderas att det skall tillämpas på nytt varje dag.

är det säkert?

Denna produkt har inga kända biverkningar. Det finns inga droger eller piller att ta.

Jag använder redan minoxidil

Du kan fortfarande använda Toppik även om du tar populära håravfall produkter som minoxidil. Du kan också kombinera behandlingen med ett håravfall schampo som ger ett fylligare utseende till håret.

är Toppik en bluff?

Toppik är en genuin produkt som används av make up artister, TV-och filmstjärnor. Det ger ett realistiskt utseende av en full hår utan kostnad eller olägenhet av en peruk.