lite fakta om propecia & håravfall

Håravfall är ett vanligt problem med många män. I själva verket, i en rikstäckande undersökning av enstaka, skallighet män, var den största utseende-relaterade problem håravfall. Så om du, Aore orolig för det, du, Aore inte ensam. Håravfall kan börja i tonåren, 20s eller 30s, och när du märker det, kan 50% av håret redan vara borta.

Vad orsakar manligt håravfall?

Forskarna tror DHT och familjens historia är nyckelfaktorer för håravfall.

Vad är DHT, frågar du? Det, aos ett ämne som finns i kroppen som kan krympa hårsäcken tills det inte längre producerar synligt hår. Hos män med hereditet för håravfall är DHT tros bidra till den gradvisa minskningen av hårsäckar och en minskning av antalet synliga hårstrån.

Kort sagt, om du har en familjehistoria av håravfall på endera sidan av din familj, kan du ha en ökad risk för manligt håravfall.

vad är propecia?

Propecia är en FDA godkänt piller för att behandla manligt håravfall. Införandet av denna medicin på håret slutar håret falla i betydande omfattning. Manligt håravfall kan definieras som håravfall mönster där vertex och mitten hårbotten går igenom håravfall. Tillämpningen av denna medicin stoppar håret falla och vitaliserar hårsäckarna att växa hår på de områden där håret falla hade upplevt.

Hur fungerar Propecia?

Propecia fungerar på en viktig orsak till håravfall genom att avsevärt minska mängden DHT.

Specifikt blockerar PROPECIA bildandet av DHT i hårbotten. Sänkning DHT verkar hämma ytterligare minskning av de drabbade hårsäckarna.

Den goda nyheten är att PROPECIA hjälper återföds synliga hår och minskar ytterligare håravfall. Det är i själva verket den första och enda FDA-godkända piller visat att behandla manligt håravfall på vertex (ovanpå huvudet) och främre mitten hårbotten (mitten framför huvudet) hos män.

Hur effektiv är PROPECIA på förnybara hår?

2 av 3 män på PROPECIA regrew hår, mätt med håret räknas.

Enkelt uttryckt, förlorade alla män som tog placebo (sockerpiller) hår i slutet av den 5-åriga studien.

Å andra sidan fick de flesta män (2 av 3) på PROPECIA hår i slutet av den 5-åriga studien.

Vid slutet av studien, fanns det en genomsnittlig skillnad på 277 hårstrån i ett test plats (1-tums cirkel på toppen av huvudet) mellan män som tog Propecia och män som tog placebo.

Under hela den 5-åriga studien ökade skillnaden mellan de två grupperna. Den maximala ökningen i håret räkna med Propecia inträffade under de första 2 åren av studien.

Kommer jag växa naturligt utseende hår?

En studie visade att håret växte i tjockare och / eller snabbare.

PROPECIA växer naturligt hår, inte bara, Äúpeach fuzz., AU

Vid slutet av en 4-årig studie, var det en ökning av vikten av hår prover från de män som tog Propecia jämfört med hår prover från de män som tog placebo (sockerpiller).

Effektiviteten av Propecia har visats i studier av män, i åldern 18 till 41, med lätt till måttligt håravfall på toppen och mellersta huvudets framsida. Det finns inte tillräckliga bevis för att Propecia fungerar för vikande hårfäste vid tinningarna.

Kan jag använda Propecia om min fru och jag börjar en familj?

Kontakt med sperma från en man som behandlas med Propecia är inte en risk för att det ofödda barnet om en gravid kvinna.

Ja, du kan använda Propecia om du och din fru försöker bli gravid eller om din fru är nu gravid. Dock måste kvinnor som är eller kan tänkas bli gravida inte använda Propecia och ska inte hantera krossade eller brutna tabletter av Propecia eftersom det kan orsaka rubbningar av en manlig bebis, AOS könsorgan.

Propecia är för MÄN ENDAST.

PROPECIA Tabletterna belägges och kommer att förhindra kontakt med den aktiva ingrediensen under normal hantering, förutsatt att tabletterna inte har brutits eller krossas.