icke-kirurgisk hår ersättning mer än bara ett system

Icke-kirurgisk hår ersättning omfattar anställning av hårförlängningar och peruker för att täcka de områden av håravfall. Fördelarna med deras användning innefattar lite smärta eller obehag, såsom mycket densitet som önskas, inte begränsad av donator tillgänglighet, och icke-invasiv applikation. Det är det enda tillgängliga alternativet för patienter med aktiv ärrbildning alopeci och alopecia areata, inklusive alopeci totalis och Universalis och anagen effluvium sekundärt till både kemoterapi och strålbehandling.

De främsta nackdelarna är onaturligt utseende, krav på underhåll och begränsningar av aktiva levande stilar. Det största problemet är oftast en onaturlig hårfäste. Hårfästet Problemet blir värst med vind turbulens, vilket tenderar att vilja lyfta peruk. Vind och vatten är oftast ovälkommen eftersom de brukar utsätta systemets bas eller matris. Deras användning kräver också ett engagemang för ett regelbundet underhåll schema. Eftersom patientens hår växer, kommer både ett system som är anslutet och hårförlängning komma loss och börja vinna rörelse.

Hårsäcksgrupper transplantation erbjuder de mest naturliga resultat eftersom detta är vad som förekommer naturligt i hårbotten. Den återställer hårfästet, med din egen naturliga hår, så det kräver ingen särskild skötsel, är det helt naturligt. Den vind och vatten utgör en liten oro, eftersom det är ditt eget hår, det finns inget att dölja.

Ibland kommer en patient begått ett hår och önskar att återställa hårfästet med hårsäcksgrupper transplantation. Detta är särskilt meningsfullt när givaren är i begränsat utbud och patienten önskar maximal densitet. Patienten får en naturlig hårfäste och inkomst av täckning av de återstående alopecic områden med hår system.

Mästare hår och specialister kan vara till stor hjälp i övergången patienter som genomgår kirurgisk hår restaurering ur sina system hårersättningsbehandlingar genom att anställa progressivt mindre system som deras naturliga hår växer i. För dem som inte tro att skallig är vacker, erbjuder kirurgisk hårsäcksgrupper transplantation mycket naturligt resultat.