fördelarna med naturlig hårvård

Vilka är kraven för hårvård som gör det naturligt?

Naturliga hårvårdsprodukter är ekologiska ingredienser som finns naturligt från jorden som också behandlas under produktionen utan användning av kemikalier eller starka föreningar. Använda ekologiska produkter i alla fall möjligt tar dig ett steg närmare att göra en skillnad på hur vi gör på miljön. För dig, kan användningen av naturliga hårvårdsprodukter göra håret verkar och känns bättre och till skillnad från vård kemiska hårprodukter på marknaden hyllorna.

Organiska eller naturliga schampon rengör håret helt, lugna och läka hårbotten med hjälp av ekologiska örter och rena eteriska oljor utan att strippa hårsäckarna eller torka ut håret. Det finns fler och fler ekologiska eller naturliga produkter blir tillgängliga för köp på många ställen, även inklusive din mataffär, och detta inkluderar hårprodukter. Vad vissa människor inte inser är att kemiska-baserade schampo kan orsaka irritation på hud och orsaka akne för vissa människor och genom att växla över till en ekologisk produkt, kan det minska faktiskt en persons förekomsten av akne lidande på grund av hudirritationer.

Ekologiska produkter ska få ditt hår att se tjockare, frodig och glödande. Vem vill inte det?

Några av de certifierade så naturliga ingredienser som används i ekologiska produkter såsom inom hårvård listas nedan med skälen till att de kan användas.

Kamomill – bra för blondiner eftersom det hjälper till att lätta på håret samt att rengöra och underhålla en frisk hårbotten.

Citronmeliss – vitaliserar håret och lägger en stor fräsch doft.

Nettle – förebygger och botar torr hårbotten och mjäll, vänder håravfall, stimulerar hårbotten, minskar överflödig olja och tillför fukt och vård till håret.

Rosmarin – fungerar på fet och livlöst hår.

Sage – stimulerar blodcirkulationen och rengör håret och hårbotten.

Lavendel – lägger till en underbar doft till håret produkt, är bra för alla typer av hår och används ofta i skönhetsprodukter.

Aloe Vera – tillför fukt till hår och uppmuntrar hårväxt.

Yarrow Blommor – fungerar med en sammandragande att reparera och lugna håret.

Henna – tillför kroppen och studsar till håret, ger liv åt hår och förhindrar håravfall.

Dessa är bara några av många örter och oljor som kan användas i naturliga produkter. Det finns många populära märken att välja på att införliva dessa många örter och oljor för att behandla dig specifika hårtyp och kondition. Några välkända ekologiska hårvårdsprodukter är dessa:

Logona, LaVere, Sante, Primavera, Weleda, Dr Hauschka och Alverde är varumärken som kommer att behandla ditt hår utan användning av kemikalier för att få tillbaka den naturliga hälsan i ditt hår med ekologiska oljor och örter. Till skillnad från kemiska schampon, kan organiska schampon faktiskt vara bra för din hud eftersom ingredienserna är helt naturliga. Att hitta ekologiska hårprodukter kan vara så enkelt som en sökning på Internet, titta på en salong eller ens på stormarknaden hyllan. Du kommer att älska ditt hår och håret samt miljön kommer att älska dig tillbaka.