skallighet lösningar för att avsluta hårresande historien om håravfall

Hår är ett slående inslag i människokroppen. Håravfall, särskilt av kvinnliga / manliga mönster skallighet är mycket oroande. Håravfall är särskilt är mycket oroande skick. I denna typ av skallighet håret regelbundet förlorat både på tinningarna och på toppen av skallen. Till sist personen är kvar med en hästsko mönster i huvudet.

Manligt håravfall (androgen alopeci) är den främsta djävulen som orsakar håravfall. Med åldern man lider av denna sjukdom genom att förvärva den genetiska anlag och förekomst av manliga hormoner. Tvärtemot den allmänna uppfattningen, är ärftlig skallighet inte ett måste i varje generation. Men om man far är helt skallig och man förlorar håret på ett tidigt stadium, då han sägs vara i manligt håravfall på grund av håravfall och 95% av fullständig skallighet sker genom alopecia.

Överskott av manliga hormon orsakar också håravfall. Dessutom, stress, felaktig kost och föroreningar accelererar tillsammans skallighet. Ett under stress kommer förlust hår vid dubbla hastigheten av en normal människa.

Med kosttillskott och / eller extern applikation av kosmetika är fruktlöst att stoppa skallighet. Lyckligtvis finns det flera skallighet lösningar, de vanligaste är hårtransplantation kirurgi, hårbotten minskning kirurgi och hårbotten flikkirurgi.

Det finns inget sådant som sann hårtransplantation. Kirurger ersätta det skalliga området från någon annan hår-friskt område av huvudet. Därför namnet hårersättningsbehandlingar transplantation. Hårtransplantation fungerar när det finns tillräckligt med donor hår. Offer för kvinnliga / manliga mönster skallighet är de bästa kandidaterna för hårtransplantation. Om du fortfarande har hår som växer någonstans runt hårbotten klaffar hårtransplantation kan vara enkelt och effektivt.

Hårbotten minskning kirurgi är en populär tunnhårig lösning för att bota skallighet orsakas av flagnande hårbotten. Det kan göras i samband med hår transplantationer och innebär kirurgiskt avlägsnande av en del av skallighet området, som orsakar den kala fläcken vara mindre. Detta innebär att det finns färre områden att ympa till huvudet under en hårtransplantation.

Hårbotten flik är en invasiv förfarande som innebär kirurgiskt avlägsnande av en del av frisk hårbotten och hår från baksidan eller sidan av huvudet och transplantera den på kala områden. Detta skapar en ny hårfäste för män som lider av manligt håravfall. Hårbotten flikarna är oftast utförs på patienter som har fullständig skallighet i främre delen av hårbotten. De kandidater vars hår har just börjat att tunna eller gallring i fläckar i slumpmässiga områden som spänner över huvudet kanske vill välja en annan typ av behandling.