polymerer i system hårersättningsbehandlingar

Basen i håret ersättare systemet är grunden för håret pjäs. Tillverkarna använder maskor eller polymerer som bas. För mer hållbara system är polymerer ofta används. Detta material ger en hud eller hårbotten-liknande utseende av basen. De flesta hår salonger rekommenderar ofta denna typ av hår ersättning för följande skäl:

* Polymerer är mer hållbara. Det är mindre troligt att bära i kort tid. Det är lämpligt att placera i skallighet områden.

* Håret bit med denna bas är billigare än mesh typ.

* Den polyuretan typ av polymer är lätt att fästa. Det kan fästas med lim i områden som är tunnhårig.

Även om personen kommer att gynnas av dessa fördelar finns det nackdelar som måste noteras. Löshår med polymerer kan vara:

* Känn obehagligt eftersom det kan vara heta under.

* Visas verklig artificiell om det inte finns mesh hårstreck.

Utifrån dessa egenskaper för polymera löshår, är det upp till dig att välja den här typen över de andra. Polymer är endast ett material som används för basen av hår bit. Det finns också maskor som används som bas medan andra använder en kombination av nät och polymer.