permanent makeup tekniker

Permanenta Techniques, som ägs av Rachel Stroup, tillhandahåller högkvalitativa permanent kosmetisk lösning till kunder från hela världen. Detta är en one stop shop för alla typer av permanent makeup lösningar som Full Lip Color, Tattoo Removal, Eyeliner, Lip Liner, vårtgården färg, Marks Skönhet och rättelser. Skin Avdrag terapi är också en av de specialiserade tjänster som tillhandahålls av ständiga tekniker.

Rachel Stroup är en känd figur i kretsen av skönhet expert och har en stor kundkrets som sträcker sig från sällskap till kändisar. De flesta av de plastikkirurger hänvisa sina patienter till hennes skönhet klinik för att få behandlingar holistiska skönhetsbehandlingar. Permanent makeup är en konst som har bemästrat av Rachel Stroup och hon försöker ge det bästa av kosmetisk behandling alla hennes kunder.

Permanent makeup kan hjälpa dig att undvika de problem som kladdar och smetar förknippas med traditionell makeup. Permanent makeup för hudproblem såsom pigmentering, gallring ögonbryn, är ofullkomliga läppar etc. finns på Stroup ständiga tekniker. Alla de behandlingar som erbjuds av Rachel är anslutning till de normer som fastställts av OSHA.

Alla kosmetiska ingrepp utförs med användning av lokalbedövning, så att kunderna inte upplever någon smärta eller problem under behandlingar som pigmentering etc.

Permanent makeup kan användas på någon del av vår kropp och det anses vara helt säker. Rachel Stroup ger dig en möjlighet att finna dig själv med hjälp av permanent kosmetika.

Permanenta Tekniker ger också Permanent Makeup Utbildning och klassen timings är mycket flexibla, dvs du bestämmer tiden för dina klasser. Alla praktikanter medföljer studiecertifikat.

permanenta tekniker
para-medicinska & kosmetiska
telefon: 979-716-1118

servering bryan / College Station och omgivande områden.