lider av håravfall

Propecia är en säker och effektiv medicinering för manligt håravfall

När lider av manligt håravfall, är Propecia medicinering som kan åstadkomma effektiva förändringar. Det fungerar genom att blockera enzymet 5-alfa reduktas. Detta minskar nivån av DHT i hårbotten och gör håret att återgå till en normal tillväxt cykel. I själva verket med Propecia användning, kommer du att märka någon ytterligare håravfall samt betydande hår återväxt hos män med manligt håravfall.

Propecia online

Propecia är indicerat för behandling av manligt håravfall, även känd som androgen alopeci, hos män bara. Dess säkerhet och effekt har fastställts hos män i åldrarna 18 till 41 år som lider av mild till måttlig håravfall på vertex och främre mitten hårbotten. Den rekommenderade dosen är 1 mg oralt en gång om dagen. Propecia kan tas med eller utan mat. Propecia användning kan bidra till att öka antalet hårbotten hårstrån och även fylla i tunna eller skallighet områden i hårbotten. Detta läkemedel får aldrig användas eller hanteras av kvinnor.

Det är viktigt att Propecia används dagligen i 3 månader eller mer innan någon förmån förväntas eller observeras. Fortsatt Propecia användning kommer att upprätthålla förmånen. Återkallande av behandling leder till återföring av håravfall inom 12 månader. Propecia kan köpas på nätet, det är både billigt och bekvämt.

Hur fungerar Propecia?

Finasterid, den aktiva substansen i Propecia är en konkurrenskraftig och specifik hämmare av typ II 5a-reduktas, ett intracellulärt enzym som omvandlar androgen testosteron till DHT. Propecia hjälper sänka nivåerna av ett hormon som kallas dihydrotestosteron (DHT) i hårbotten och serum, genom att blockera 5alpha-reduktas ett enzym som är involverat i regleringen av hårsäcken. Propecia användning kan öka antalet hårbotten hårstrån och även fylla i tunna eller skallighet områden i hårbotten. Däremot fungerar Propecia inte lika effektivt vid behandling av vikande hårfäste i den temporala områden.

Du kan behöva ta Propecia dagligen i 3 månader eller mer innan några synliga resultat ses. Propecia är känd att fungera på lång sikt. Om det inte har fungerat för dig under 12 månader, är det osannolikt att fungera för dig. Om du slutar att ta Propecia, är du sannolikt att förlora hår du har vunnit inom 12 månader efter din behandling.

Försiktighetsåtgärder som kvinnor behöver ta med Propecia

Propecia bör aldrig användas eller hanteras av kvinnor. Finasterid kan absorberas genom huden, och därför kvinnor bör inte tillåtas att hantera Propecia tabletter. Propecia medicinering kan orsaka fosterskador på ofödda foster av manligt kön om en kvinna utsätts för det under graviditeten. Som ett resultat, är gravida kvinnor eller kvinnor som planerar att bli gravid inom den närmaste framtiden rekommenderas att hålla sig borta från Propecia tabletter. Propecia tabletter är belagda och detta förhindrar kontakt med dess aktiva ingrediens under normal hantering. Om en kvinna av misstag kommer i kontakt med denna medicin från en krossad tablett, bör hon tvätta området med tvål och vatten direkt, om hon är gravid, bör hon ta kontakt med sin läkare.

Likaså är Propecia inte indicerat för användning hos ammande kvinnor. Det är inte känt huruvida finasterid utsöndras i modersmjölk.

Hur köper Propecia finasterid på nätet?

Vem som helst med ett giltigt recept kan köpa finasterid på nätet med lätthet. Det är bäst att köpa från en godkänd webbplats så att du inte levereras generiska läkemedel. Du kommer att ha att fylla i en online-enkät, beskrivning med din sjukdomshistoria och de mediciner som du tar för närvarande. När din lämplighet för drogen är etablerad, kommer online-läkaren maila ditt recept till dig. Efter detta är du fri att köpa Propecia online.