kvinnor drogbehandling – håravfall behandling

Amerikanska håravfall Föreningen är en institution för utbildning och forskning för håravfall behandling. De har börjat införa läkemedel som kan vara användbara i håravfall behandling för kvinnor. De är inte bara nya läkemedel, men de är den befintliga med en mindre mängd av dosering och kombination av olika droger.

En annan anledning till varför denna behandling av läkemedel i kvinnligt undviks eftersom inte alla håravfall hos kvinnor beror på androgen förlust. När det finns ett håravfall på grund av mycket låga mängden androgen hormon i kvinnliga därefter droger på ordinerade dosen kan användas tills det finns en anmärkningsvärd förändring i håret åter tillväxt.

När användningen av denna behandling påbörjas i kvinnlig det finns en betydande mängd av hårväxt och självkänsla i hona. Dessa föreslås av de recensioner som gjorts av dem. Rätt mängd av drogerna kommer alltid att vara användbar både i manligt och kvinnligt och även i alla typer av sjukdomar i människa. Försiktighet skall iakttas så att håret inte faller under behandlingsperioden.

Låter nu diskutera om några droger i håravfall behandling av kvinnor. Några av de läkemedel är minoxidil 2% för lokal behandling, Aldactone, Tagamet, östrogen, cyproteronacetat och p-piller. Tillverkaren av minoxidil föreslår endast två procent av koncentrationen bör användas av kvinnor. Eftersom det inte har fått FDA-godkännande för marknadsföring av fem procent koncentrerad minoxidil.

Minoxidil används vid behandling av högt blodtryck, som resulterade i stimulering av hårväxt som en bieffekt. Detta gjorde dem att göra en lösning av minoxidil och applicera direkt på hårbotten. Denna process stimulerade tillväxten av hår. Kvinnor med androgeneic alopeci kan använda denna produkt med minoxidil.

Cimetidin är ett läkemedel för håravfall behandling marknadsförs under varumärket Tagamet. Den har en kraftfull anti-androgen effekt och blockerar De-Hydro Testosteron hormon från att binda platserna follikeln receptor och därmed låta hårsäckarna att göra sitt arbete på hårväxt.

Detta läkemedel används för behandling av överskott ansiktshår tillväxt hos kvinnor och forskningen studerats hos kvinnor med androgen alopeci visar bättre resultat i hårväxt. En hög dos behövs för att nå resultat hårväxt hos kvinnliga och så det bör inte användas av män bör använda denna för att behandla sin håravfall eftersom det kommer att orsaka feminina effekter inklusive sexuella biverkningar.

Användning av östrogen som håravfall behandlingsläkemedel hos kvinnor kommer också att öka tillväxten av hår i kvinnligt om håravfall problem beror på hormonbrist. Detta är känt som hormonbehandling. Östrogen ges främst till kvinnor i klimakteriet. Det används som en behandling för androgen alopeci.