icke-kirurgisk hår restaurering

Även kirurgisk hår restaurering är ett hållbart alternativ, kan det inte vara lämpligt för alla, på grund av olika medicinska skäl. Tillsammans med sådana kandidater, det finns människor som inte föredrar alternativet av kirurgi, eller de som kanske vill att deras kirurgiska återställande att se ännu bättre. För sådana människor det finns icke-kirurgisk hår restaurering förfaranden.

Icke-kirurgisk hår restaurering är lämplig för människor: –

• Vem kan lida av ett tillfälligt tillstånd av håravfall följd av sjukdom eller en behandling som kemoterapi, eftersom det i sådana fall håret i slutändan kommer att växa tillbaka på egen hand, är det bättre att satsa på en icke-kirurgisk hår restaurering förfarande.
• Sedan finns det människor som kan lida av en genetisk problem som gör naturlig hårväxt omöjligt.
• Personer som inte har tillräcklig mängd givare hår för transplantation kan kombinera hårtransplantation med en lämplig hår tillägg, för att få tillfredsställande resultat.
• Personer som lider av något medicinskt tillstånd, vilket ledde till att det är olämpligt för dem att gå för en hårtransplantation.

Icke kirurgisk hår restaurering består av löshår, löshår, fusioner hår, hår-vävning och peruker. De kan vara tillverkade av människohår, vilket kan vara patientens håret samt någon annans. De kan också göras av syntetiska material som liknar hår. Eller de kan vara gjorda av en kombination av båda.

Ett antal faktorer bör beaktas vid val hår tillägg. Dessa är: –

• De bör vara beredda på ett sådant sätt att de är naturliga och trevliga utseende. Volymen och densiteten av håret bör balanseras noggrant, så att tillsatsen inte ska visas onaturligt omfattande eller mycket lite. Endast en expert kan göra detta jobb bra, så noga med att få det gjort av någon som backas upp av ett gott rykte och erfarenhet.
• Hår tillägg är gjorda av en mängd olika material. Det är mycket svårt för patienterna att göra rätt val av material. De bör göra tillräcklig forskning, samt ta hjälp från initierade källor, att välja rätt material för dem själva.
• Vissa patienter kan vara allergiska mot vissa material, som kan användas i hår tillägg. Dessa kan vara lim eller materialet av håret. Sådana patienter bör vara noga med att undvika att använda sådant material i där hår tillägg.

Även hår tillägg som har skräddarsytts till patienternas behov är oändligt mycket mer tillfredsställande än färdiga produkter, de är också dyrare. Patienten bör bestämma vad han skulle vilja gå på, hålla sin budget i åtanke. När du har fått din hair-addition/replacement, måste du rengöra den regelbundet så att du kan hålla någon allergi eller infektion i schack.