håravfall behandling idéer

Det finns tusentals människor som söker en håravfall behandling som kommer att återföds håret effektivt. Den svåraste delen av denna strävan är det överväldigande antal behandlingar som finns på dagens marknad, av vilka inte alla är lämpade för alla typer av håravfall. Från hemlagad / naturliga metoder för kirurgiska ingrepp, webbsidor, böcker och reklam överallt erbjuda sin egen ta på vad som är bäst. Denna artikel undersöker olika alternativ för att hjälpa dig att avgöra vilken metod som är bäst för dig.

naturliga metoder:

De naturliga håravfall behandling recept och program som oftast rekommenderas innehålla vitaminer, kost, aktuella tillämpningar gjorda av örter (eller frukt / grönsaker och olja), och utövande av en kombination av flera av dessa. Att återföds ständigt hår, det finns ingen tvekan om att ha en sund kost skapar en bra grund. Livsmedel och kosttillskott rik på vitamin A, B-6, C, E, zink och kisel tycks i synnerhet gynnas (dessa inkluderar nötkött, kikärter, sojaprodukter, fullkorn, citrus och skaldjur).

Aktuella recept får masseras in i hårbotten i hopp om att stimulera hårsäckarna, minimalt förbättra återstående hår hälsa. Lavendel, rosmarin och salvia oljor blandade med mandelolja och ansökt om 15 minuter är ett exempel. Medan naturliga metoder är mycket kostnadseffektivt och privat, har de inte är kliniskt bevisad att vara fortsatt framgångsrikt.

kommersiella utvärtes behandlingar:

Den håravfall behandling på marknaden har exploderat med många topikala applikationer, av vilka många hävdar att återföds ständigt hår. Av dessa är den enda FDA-godkända blandning som blivit kliniskt visats effektiv Minoxidil. Provillus är en produkt som innehåller Minoxidil och även en DHT-blockerare (det hormon som dödar hårsäckar). Detta ger provillus förbättrad effektivitet med en mängd olika frågor håravfall.

Andra produkter har normalt mer målinriktat program i åtanke. Till exempel kan Inharit fungerar för vissa människor på grund av deras användning av DHT blockerare, och Nioxin kan fungera för andra eftersom det kan förbättra follikelstimulerande hälsa. Så se till att du kolla eventuella listor produkt ingrediens och välja den mest lämpade för din typ av håravfall.

håravfall medicinering:

Den vanligaste rekommenderade läkemedel för håravfall är Propecia, och det är bara för manligt mönstrade håravfall. Tyvärr visar studier att detta läkemedel ofta har negativa effekter på många män sexlust, och när en person slutar att ta det skallighet börjar på nytt.

avancerad skallighet:

De individer som upplever avancerad skallighet kan överväga en mer dramatisk behandling håravfall. Hellre än att försöka att återföds ständigt hår de väljer hår ersätta kirurgi. Detta beslut är en dyr, så om du funderar på det förberedas för en rejäl vinst.

Hårtransplantation innebär att man tar friska hårsäckar från baksidan av huvudet och flytta dem till skallighet området. Varje follikel kostar $ 5 – $ 6 för att flytta, och många människor behöver tusentals transplantationer. Det innebär att hela processen kan kosta uppåt på $ 10,000.00.

Observera att det finns vissa risker för hårtransplantation kirurgi som du bör vara medveten inklusive infektion och ärrbildning. Dessutom om ett hår transplantat inte rota ordentligt processen måste upprepas. Därför är det ofta en bra idé att prova mindre invasiva metoder för håravfall behandling för att se om de återföds håret innan du registrerar dig för operation.

fattar ditt beslut:

Att vara en upplyst konsument är din bästa bundsförvant när du handlar dina behandlingsalternativ för håravfall. Recension produktinformation som finns tillgänglig på webben, kontakta din läkare, och prata med andra som har provat olika produkter för att se vad de hittade. Genom att göra så, du är mycket mer benägna att göra ett beslut som du känner dig bekväm och som ger önskat resultat.

Om du vill veta mer om håravfall, besök http://www.ezhaircare.com/best-hair-loss-treatment.html