förlora ditt hår – hur man ska bekämpa det

Jag har aldrig sett någon som var glad över att förlora sitt hår. Själv var jag ganska chockad att ta reda på var jag tappa hår i tjugoårsåldern. De flesta människor i den åldern kommer förmodligen överens. En känsla av maktlöshet är det första som folk känner på att ta reda de är tunnhårig. Vanligtvis tycker vi det finns inget vi kan göra för att stoppa det. Lyckligtvis är detta bara inte sant. Du kan göra en massa saker för att göra något åt ??ditt håravfall. Folk tigger efter lösningar på håravfall denna dag och ålder. Jag presenterar dig med följande lista över alternativ.

Ett. Vitamintillskott. Som du kanske gissat, kan du köpa vitaminer för håravfall. Men sedan finns det vitaminpiller för nästan allt som kan vara fel med personen. Vitaminer är ingen mirakelkur för någonting, och de är fakta. Det är sant att vara frisk kan se till att du inte förlorar ditt hår snabbt. Håravfall kan inte hejdas genom vitaminer efter år av ohälsosamma matvanor. Om du bestämmer dig för att vara frisk, få på en hälsosam diet. Vitaminer är bara en extra bonus.

2. Håravfall droger. Om du vill bromsa ditt håravfall, kan du prova ett läkemedel såsom finasterid eller dutasterid. Detta läkemedel ger människor som vill sluta sitt håravfall ganska bra resultat. Den DHT hormonet blockeras och det är hur dessa läkemedel verkar. När det inte finns någon DHT i blodet kommer ditt håravfall avstannat. Du kan köpa dessa läkemedel från webben. De kan också förvärvas med ett recept. I vissa fall kommer din sjukförsäkring täcker denna medicin. Du kommer främst att få bra resultat utan några biverkningar, om du har tur.

Tre. Hårtransplantationer. Du kommer att ha en hårtransplantation om du vill ångra ditt håravfall. Läkemedel eller topicals kan aldrig göra en skallig område växa tillbaka hår. Hår kan bara återställas kirurgiskt. De givare folliklar kommer att skäras ut individuellt i modern restaurering dag hår operationer. Detta är av många ansedd att vara bättre än den vanliga strip hårtransplantation. Remsan hårtransplantation lämnar ett stort ärr i bakhuvudet. Innan du har en hårtransplantation utförs, se till att tänka igenom det flera gånger. Du kan få bra resultat om den utförande läkare är mycket kvalificerade.

Ovanstående översikt beställs från lågt prissatt till höga priser. De mer kostsamma lösningar är också den mest effektiva. När det gäller att förbättra ditt hår situation, får du verkligen vad du betalar för!