anpassade hår ersättning gör att du får vad du betalar för

I världen av anpassade hårersättningsbehandlingar finns till synes oändliga möjligheter. Det finns väldigt dyra anpassade hårersättningsbehandlingar alternativ som erbjuder otrolig kvalitet hår, mycket personlig service och en stor prislapp. Det finns också mycket billiga anpassade hårersättningsbehandlingar alternativ som du kan bli förvånad över att veta är inte ens anpassade lösningar alls. I själva verket kan du bli chockad över att veta att många hårersättningsbehandlingar företag säljer löshår som anpassade när de är egentligen bara lager hår system som har modifierats för att verka som ett specialanpassat system. Denna praxis frodas i branschen och särskilt vanligt i situationer där håret ersättare leverantören tvingar kunder till ett medlemskap situation eller program för att få ett lägre resultat på priset på håret ersättare själva.

När du spenderar i 4 siffror på ett hår bit och gå till en fysisk salong, du verkligen inte har en hel del att oroa sig för – annat än priset. Vanligtvis för obscent priser som detta kan vara ganska bra att du får en fullständig anpassad hår ersättning. På baksidan, bara för att pjäsen är fullt anpassade inte nödvändigtvis betyda att du får en bra affär. Såvida du är död inställd på att få europeiska Virgin hår i håret pjäs, det är verkligen inte något sätt att rationalisera en prislapp på över 1000 dollar.

När du försöker hitta en bra affär på egen hår utbyte, behöver du verkligen att shoppa klokt. Det sista du vill är att börja betala anpassade priser för lager hår. Det är inget fel med beställningssystem lager hår alls. Problemet är att vissa hårersättningsbehandlingar företag använder oetiska affärsmetoder och förvränga bitar stock hår som fullt anpassningsbar. Det är inte rättvist att konsumenter och allt det åstadkommer är foder i fickorna på giriga säljare hårersättningsbehandlingar. Det första du bör titta på är kvaliteten på håret pjäs. Det ska se helt nya. Om basen har synbart skära ner, är detta ett ganska tydligt tecken på att ditt hår ersättning företaget inte beställa en hår bit med dina egna bas mätningar. Base storlek är mycket viktigt att få rätt, och en av de främsta anledningarna till varför Custom är nödvändigt för många hår bärare. Om ditt hår ersättning företaget är att helt enkelt skära ner en stock bit och sälja den till dig som anpassade, du får inte en rättvis skaka. En annan sak att vara försiktig med är leveranstiden. Vanligtvis anpassade bitar bör ta minst 4 veckor i produktionen. Ofta kan detta vara närmare till 8 veckor. Vissa hår bit tillverkarna tillåter att rusa tjänster, så en 4 veckors leveranstid är inte alltid fallet, men om du märker att dina egna löshår är genomgående klar mycket snabbt, kan detta vara en röd flagga. Den sista sak att verkligen ta del av är färgen. Om du beställer en egen hår ersättare, bör håret matchas perfekt till ett prov. Om du får anpassade löshår som inte matchar din rätt, är detta en tydlig varningssignal om att du inte riktigt att du får dina pengar är värt.