vitaminer för håravfall – skulle du sakna kritiska vitaminer

Vitaminer för håravfall kan låter som en önskedröm men detta kunde inte vara längre från sanningen. Många människor förlorar hår eller förlora det snabbare eftersom de har allvarliga brister i viktiga vitaminer. I denna artikel kommer jag att berätta vilka vitaminer du behöver om du lider av håravfall och jag ska berätta för dig om de kan återföds ständigt håret eller inte.

biotin

Även känd som vitamin B7 eller H, är Biotin viktigt för starkt hår. Ett av de första tecknen på annalkande håravfall försvagas hår så detta vitamin kan fördröja processen. Även om du redan använder droger, är det lämpligt att ta detta som ett komplement.

inositol

Studier på djur har visat att djur som saknade i detta B-vitamin tappa håret snabbt. När vitamin senare lades till kosten, var håret växt ut. Vissa läkare är kända för att förskriva detta till sina patienter med antingen manliga eller kvinnliga håravfall.

c-vitamin

C-vitamin är en antioxidant som hjälper till med upptaget av järn. Detta är en nödvändig process för friskt hår.

vitamin e

Detta är en naturlig antagonist till åldrandeprocessen. Inte bara kan man konvertera gråa hår tillbaka till sin ursprungliga färg, men det kan också vända håravfall.

vitamin a

Du behöver nog om detta, men för mycket kan faktiskt leda till håravfall. Så överdriv inte.

kan vitaminer återföds ständigt hår?

Svaret är ja. De inte bara förhindra ytterligare håravfall men kan uppmuntra vilande hårsäckarna att återföds ständigt hår, så länge det inte har gått mer än 3 år sedan de senast producerade hår.

Du kan använda vitaminer ensam, men du är mycket bättre att använda dem tillsammans med andra terapier såsom läkemedel eller naturläkemedel.