tips och metoder att välja rätt hår straightenerflat järn

Även om jag inte kommer att rekommendera att använda hår starightener regelbundet men vi alla vill se särskilda viss tid så att ha en är viktigt också. Om du funderar på att köpa en plattång så ska du veta hur du måste underhålla dem. Att veta om det klicka här.

När du går ut för att välja ett hår starightener är det alltid viktigt att välja en bra och inte kompromissa om kvaliteten på produkten. För att hjälpa dig välja den bästa plattången kan du följa följande checklista.

1.Temperature Kontroll-Den mest grundläggande funktion som en plattång bör ha är det temperaturkontroll där du hittar det mesta av plattången. Temperaturreglering, värmetåligt handtag och en ljus indikator är tre temperaturkontroll sak en platt järn borde ha.

Temperaturkontroll tillåter i princip att du kan höja eller sänka huvudet. Temperatur inställning beror på vilken typ av hår du har. Om du har tunt hår då du behöver låg temperatur och tjockt hår behöver hög temperatur för att uppnå det rakt utseende.

2. Om din plattång har automatisk avstängning så är det lite av en hår försäkring. Detta är en bra funktion eftersom det hjälper till att eliminera olyckor. Automatisk temperatur stänga av strykjärnet när den når rätt temperatur och många av oss minns inte att stänga av plattången, spelar då automatisk avstängning har en stor roll.

3.Är en järn har en klar ljus indikator då det kommer att hjälpa att veta när är rätt tid att använda ledstången. Några av oss många gånger försöker att platta håret men vårt hår inte får rätas lätt. Detta beror på att järn inte var färdig för användning temperatur.

4. Keramiska rakpermanentningsmedel anses vara det bästa som den keramiska leder värme mycket bättre än något annat material. Men man bör vara försiktig när man köper den keramiska ledstången eftersom vissa modeller även belägga dem med keramik om de inte är.

5.If din hårtork har en våt och torr funktion då det gör uträtning ganska lättare på alla typer av hair.The funktionen hjälper till att låsa in fukten. Vissa kvinnor också tycker att det ger en bättre kontroll över lockigt eller kolsyrade hår.