syntetisk spetsar peruk vård

Främst måste du ha rätt verktyg i din arsenal till schampo, skick, de-skjul, reda ut, återfukta och bibehålla lyster och konsistens av din enhet. Medan det finns inget rätt varumärke att använda på din peruk, finns det några saker att veta och hålla utkik efter. Först måste du förstå strukturen och stilen av syntetfiber. Till exempel, är din enhet: silkeslena raksträckan, Yaki, kropp vinkade eller kinky böjt? Vissa syntetiska produkter är avsedda för vissa texturer. Du måste känna till och förstå strukturen på håret att fastställa de bästa verktygen för att upprätthålla och styling. Eftersom syntetiskt hår är faktiskt fiber, designat för syntetisk tvätt och konditionering är bäst.

Vi rekommenderar Wig schampo och balsam från Beverly Johnson. Denna produkt är speciellt framtagen och utformad för att rengöra och mjuka syntetiska peruker. Dessutom är Beverly Johnson Peruk Spray en styling dimma som hjälper till att hålla utan flagor. Detta är perfekt för våra Påkostade enheter Signature Collection eftersom dessa syntetiska peruker kan stylas med värmen av ett strykjärn. Slutligen kan Beverly Johnson Luster Mist användas dagligen för att lägga glans och mjukhet till håret. Totalt sett om en produkt är tillverkad för användning på syntetiska fibrer, bör det vara säkert och lämpligare sedan designat för människohår.

Curling du värmetåligt syntetiskt
Syntetiskt hår har kommit långt under åren och nu erbjuder sina bärare mer styling alternativ. Köpa en rak syntetisk peruk under en retextured peruk (en peruk med en förutbestämd stil och curl mönster) kan ringlad att uppnå en mängd olika stilar och texturer. Det lyxiga Hair Boutique Lavish Signature Collection av syntetiska peruker kan stylas med värmen av en locktång, men det finns andra alternativ för att uppnå långvarig curl, kropp och textur. Överhettad ånga rullarna är ett bra alternativ till styling med ett strykjärn.

Vi rekommenderar att du ställer din enhet med Caruso Professional ION Steam Hairsetter. Dessa upphettade valsar kommer i olika storlekar för att uppnå den stil du letar efter. Använda uppvärmda valsar på en syntetisk enhet ger en underbar curl, med vacker studs utan behov av sprayer eller att riskera att skada enheten med värme. Ångad set lockar motstå frizzing grund av fukt bättre än lockar gjorda med ett strykjärn. Sammantaget finns det många sätt att styla din enhet. Det är bäst att prova ett par för att se vilket som fungerar bäst för dig och din enhet.