skallighet uppgifter för män

Manliga mönster gallring börjar vanligtvis under den sena tonåren och tidiga 20, AOS och drabbade män är på god väg att skallighet på tidigt 30, AOS. Manliga mönster gallring känns lätt igen på sin plats i hårbotten och på vilket sätt det sker. Den gallring av håret sker vid tinningarna och / eller gallring av håret sker i de främre krona områden i hårbotten. Det sista steget i en sådan förlust lämnar ett band av hår runt och tillbaka och sidorna av hårbotten och skallighet över resten av hårbotten. Den schematisk representation av de olika stadierna av skallighet på den extrema vänster visar oss hur denna sjukdom.

handling process

Det manliga hormonet, är androgen att skylla för manligt håravfall. Androgen börjar flöda fritt i kroppen i den post-pubescence skede. Ironiskt nog är det samma hormon som orsakar förstörelsen av hårsäckarna i de som är genetiskt predisponerade för skallighet. De hårsäckar attackeras, håret börjar falla av. Den person börjar tappa håret och diagnostiseras lida av manligt håravfall (MPB) eller androgen alopeci. Tyvärr kan man mixtra inte med en, AOS gener och med anti-manliga hormoner kan ha potentiella biverkningar som sexuell dysfunktion och depression.

Hos män orsakar androgen ironiskt förstörelsen av hårsäckarna i de som är genetiskt predisponerade för denna typ av skallighet. Nu behandling för skallighet är tillgängliga online genom onlineapotek.

behandlingsprocessen

Håravfall är i stort sett delas in i:
Ett. Androgen alopeci
2. Icke-Skrämma alopeci
Tre. Ärrbildning alopeci

ärftligt håravfall

Som namnet antyder, är ärftligt håravfall en skallighet utlöstes genom inverkan av det manliga hormonet på en svag gen. Androgen alopeci är också känd som manligt håravfall. Behandlingar är tillgängliga för kampen mot ärftligt håravfall.

Hur möter skallighet:

I sin iver att se bra ut och må bättre, människor lämnar något ogjort rätt att tillämpa orm olja till elefant tänder att stå på dem huvudet eller tillämpa så kallade magiska lotion för återväxt av hår. Män är AOS mer påverkas av skallighet som kallas manligt håravfall. Behandlingar är tillgängliga för manligt håravfall. Men innan behandlingen bör du medveten om att medicinen du tar för ditt hår förlust behandling är FDA godkänt eller inte. Gå för receptbelagda läkemedel endast. Nu dagar skallighet är ett vanligt problem hos män, så don? T må dåligt om du drabbas av denna typ av håravfall, eftersom behandlingar finns tillgängliga.

Re-tillväxt är möjlig endast i icke-ärrbildning alopeci, AOS och är aldrig möjligt i ärftligt håravfall eller ärrbildning skallighet som pseudopalade. 90% av all skallighet i världen är av androgen typ och vetenskapen idag har kommit så långt som att styra skallighet processen, dvs att hålla dig där du är för en längre tid. Det är viktigt att förstå att manliga mönster gallring är en progressiv sjukdom och därmed den tidigare diagnosen, desto bättre och längre chansen att styra problemet.