hur man kan bota håravfall med 7 huskurer

De flesta män och kvinnor kommer att uppleva någon form av håravfall när de når medelåldern. Förlusten av hår kommer att ske mycket tidigare i livet för vissa människor. Ett enkelt sätt att bota håravfall är med huskurer. Huskurer är vanligen består av enkla föremål eller ingredienser som hålls i huset, och är det billigaste sättet att hjälpa förlust bota hår.

Ett. Amla, rik med C-vitamin, fungerar som en stor närande tonic för hår. Under växtbaserade håravfall behandling, tros det att användas för att skydda håret från för tidigt åldrande. Det skyddar också vårt system internt genom att sänka kolesterol, förbättra synen, stärker lungor och andningsorgan. Det vetenskapliga namnet på amla är emblica officinalis.

2. Ricinolja är mycket fördelaktigt för att förbättra hårväxten. Innan du använder det, blanda upp det med lika stor mängd mandelolja för att minska dess viskositet. Nu massera väl in i hårbotten. Detta bör göras en gång i veckan för bästa resultat.

Tre. Drick spenat juice dagligen. Spenat juice har använts under många år för att behandla håravfall. Spenat juice tros bidra till att förbättra hårväxten och förhindra håravfall.

4. En brist på vitaminer i kroppen är en annan vanlig orsak till förlust av hår hos kvinnor och män. Utan vissa vitaminer och mineraler, kan håret växa inte. Din kropp kommer att tvingas att använda den begränsade tillgången på näringsämnen för att stödja de funktioner som är nödvändiga för att hålla dig vid liv. Andra mindre viktiga funktioner, såsom växande hår kommer att avstanna.

Fem. Tulsi används som effektiva åtgärden för håravfall och det anses som en av de viktigaste ingredienserna i växtbaserade håravfall behandling. Den används flitigt för att skydda håret från att falla och tidig grånande. Tulsi frö i kombination med ricinolja är ett bra botemedel för hår löss. Det hjälper också att hårroten starkare, vilket minskar hår falla.

6. Ta lite olivolja och värm tills det blir varmt. Tillsätt sedan en tesked honung och en tesked kanel pulver i den och blanda ihop ingredienserna ordentligt. Applicera denna hårinpackning ordentligt på hårrötterna. Vänta i 15 minuter och sedan ta ett bad. Detta bör upprepas tree gånger i veckan.

7. Koka 1 tsk salvia och 1 tsk rosmarin 1 kopp vatten och sedan låta blandningen svalna till rumstemperatur. Sila blandningen och skölj sedan det genom håret, med fokus på hårbotten. Salvia och rosmarin har båda visat sig bidra till att stimulera hårväxt och är särskilt användbart för dem med håravfall.