håravfall produkter som verkligen fungerar

Att handskas med håravfall när resten av världen verkar rikt begåvad med hår, kan vara svårt. Och bland dina alternativ är, raka huvudet och går till någon av de många håravfall rättsmedel som finns på marknaden.

En rakade huvud ser bra ut på många. Det är “i sak” dessa dagar. Men många av oss skulle hålla det som en sista drag. Så, med tanke på att du har förkastat ren-head look, den enda öppna kursen är att prova några håravfall rättsmedel som erbjuds av många seriösa företag i både receptbelagda och receptfria kategorier. Några av dessa fungerar och många gör det inte, medan det finns några som fungerar marginellt. Deras effektivitet beror på enskilda fall. Men experimentera för mycket är inte heller tillrådligt. Så, är den “magiska piller”, så att säga, ännu inte kommit.

Rogaine (Monoxadil), Proxiphen och Avacor är några av de ledande produkterna inom detta område. Deras framgång varierar från person till person. På några huvuden det skulle kunna växa hår som om de aldrig hade gått, och den andra som de kanske inte har någon effekt alls, och då kan det finnas en del på vilken effekten är marginell.

Håravfall är så vanligt att antalet företag som erbjuder produkter håravfall är helt enkelt fantastiskt. Så har vi en nästan outtömlig samling att välja från. Det finns billiga sorter och de dyra. Men ingen av dem kommer med en garanti av något slag. Deras högtravande påståenden är oftast åtföljs av friskrivningar säger att effekten varierar från person till person som faktiskt innebär att du kan vara bland dem som berörs av åtgärd har liten eller ingen effekt.

Flera vitaminer är speciellt formulerad för att kontrollera håravfall och inducerar sin snabba tillväxt. Dessa vitaminer är vanligtvis kombinationer av olika aminosyror, vitamin B6, vitamin E, biotin och zink. Fördelen är att de främjar tjockare, frisk och glänsande. Men de hjälper inte hårväxt mycket. Så, om du söker något att åter växa din fallna hår, bör du gå till ett tillägg som fokuserar på ökad hårväxt. Du kan också prova hårtransplantation om kosttillskott inte arbeta med dig.