håravfall behandling lösningar – förhindra håravfall och återföds ständigt hår snabbt

Håravfall om du är en man eller en kvinna är oroande minst sagt. Det är viktigt att få ett fysiskt att utesluta allvarliga hälsotillstånd. Det finns orsaker till håravfall. Hårväxt-håravfall rättsmedel finns tillgängliga för både män och kvinnor. De flesta behandlingar är effektiva. Det som kommer att vara mest effektiva för dina behov kan bestämmas med hjälp av din läkare.

orsakerna till håravfall

Håravfall kan vara ärftlig. Om en förälder upplevt gallring hår eller skallighet är det troligt att du kan utveckla det också. Den goda nyheten är att du inte behöver vara avgick till “ditt öde.”

Fysisk och emotionell stress kan också orsaka håravfall. Anledningen till detta kan vara att kroppen använder sin energi för att läka eller återhämta sig från stress och därmed tar avstånd från den energi den använder för att växa ditt hår. Sjukdomar och hög feber kan skapa håravfall också. Nervösa vanor som kan bli följden av dessa påfrestningar såsom dra ditt hår eller gnugga hårbotten överdrivet kan dra ut hår eller bryta det och få det att falla ut.

Hormonella förändringar i både män och kvinnor kan också utlösa håravfall. Vissa läkemedel såsom de som används vid kemoterapi och strålning behandlingar är kända för att orsaka håravfall.

Den goda nyheten är att när behandlingen avbryts håret att växa tillbaka över tiden.

Tvättmaskin, blåsa torkning, eller kamma håret ungefär när det är trassligt kan orsaka hår för att försvaga eller bli spröd och faller ut. Det är bäst att använda ett balsam eller en Detangler att kamma håret särskilt efter tvätt lättare.

behandlingar

Farmaceutiska behandlingar inkluderar orala läkemedel och utvärtes behandlingar som kan eller inte kan kräva ett recept finns tillgängliga. Utvärtes behandlingar är externa, används i hårbotten. Det finns också kirurgiska behandlingar. Dessa behandlingar har möjliga biverkningar inklusive sexuella biverkningar (för män) och hudirritation eller infektion bland andra. Mer allvarliga biverkningar kan inkludera svullnad av läppar, bröstsmärtor eller tillväxt, eller utsläpp från dina bröstvårtor.

Kirurgiska behandlingar inkluderar hår kloning (skapa kopior av befintliga hår) och “plantera dem i skallighet områden på huvudet. Hårtransplantation innebär att ta friskt hår från ett område av huvudet och sätta dem i skallighet områden. Båda är permanenta lösningar och båda kan vara smärtsamt.

Naturliga behandlingar inkluderar naturliga kosttillskott som kan innehålla en blandning av vitaminer, mineraler och örtextrakt som är kända för att gynna håravfall. Dessa tillägg har färre biverkningar om någon och är billigare. Många människor vänder sig mot naturliga produkter för att undvika de potentiellt allvarliga biverkningar av andra behandlingar.

slutsats

Re-tillväxt (med) håravfall är möjligt genom användning av vilken som helst av en mängd olika behandlingar. Den mest radikala vore kirurgi såsom hårtransplantation och hår kloning. Båda kan vara smärtsamt och dyrt. Muntliga mediciner och utvärtes behandlingar finns tillgängliga. De är billigare än kirurgi men har potentiellt allvarliga biverkningar.

Naturliga produkter såsom orala tillskott är tillgängliga och snabbt blivit ett populärt alternativ. De har mycket färre biverkningar och kan vara billigare än andra behandlingar. Deras säkerhet är ett stort drag för många människor. Endast din och din läkare kan bestämma den mest gynnsamma behandling som kommer att uppfylla dina behov.