viktiga vitaminer för hår tillväxt

Några fakta om hår: Den genomsnittliga tillväxttakten för hår är ungefär en halv tum per månad. Den genomsnittliga personen har cirka 100.000 hårstrån på huvudet. Vid tiden håret blir till axellångt nivå, är det ca 2 år gammal.

Nu är frågan kommer att vara efter 2 år + av konstant slitage, hur man behålla utseendet, glans och fjädrande i håret. Ett enkelt svar är vitaminer.

Den över alla hälsa på en person avspeglas i håret. Så för att upprätthålla en god hår en bra kost, regelbunden motion och mindre stress nivå kommer säkert att leda ett snygga hår. Men om du har en dålig kost, motionerar inte eller träna lite och ha stressig livsstil sedan ditt hår ser matt och har inget liv, eller kan utgå från att de har lämnat ditt huvud.

I detta samhälle och det liv som leds av alla, är det viktigt att du tänker ett steg framåt och se till att du behåller ditt hår. Det finns förslag som håravfall och hårväxt för att hjälpa dig med uppgiften.

Den hårväxt är bara en och en halv tum per månad varenda mille meter tillväxten blir viktig. Och för snabb och stark hårväxt Aminosyror och vitamin B kommer att vara mycket användbart.

Beta-karotin kommer också hjälpa till med hårväxt. Eftersom kroppen kräver det, ska beta-karotin förvandlas till vitamin A, vilket är känt för att bidra till att upprätthålla tillväxten och ben utveckling, styrka runt nervtrådarna, och främja frisk hud, naglar och hår. Gröna och gula grönsaker samt frukter är kända för att hysa beta-karotin.

Äta ägg, yoghurt och fisk kommer att ge höga halter av proteiner och proteiner inte bidra till att upprätthålla en stark och tjockt hår som är friska. Hår består av protein och en proteinrik diet kommer att göra håret växa sig starkare och längre.

Likaså soja och soja proteiner stärker också håret och det har bevisats att hårväxten har ökat för sojaproteinema och de är mycket starkare.

Det finns flera försiktighetsåtgärder som måste vidtas för att undvika hår problem inom snar framtid. Det viktigaste steget mot hårväxt skulle vara att sluta röka. Det har visat att rökning orsakar din kapillärer till avtal och därmed kommer att minska blodflödet till hårsäckarna, vilket resulterar i färre näringsämnen. Så sluta röka och hjälpa ditt hår att växa.

Likaså finns det många andra faktorer som påverkar hår och hårväxt. Den bästa lösningen på detta problem är att ha rätt kost. Detta kommer att se till att du blir verkligt, vackert hår som kommer att stanna längre.