sanningen om håravfall och stress avslöjas och hur man kan vända det naturligt

Stressande episoder, t.ex. en olycka eller operation, kan orsaka hår produktionen att stänga tillfälligt, och om stressen går bort, då den normala produktionen ska återupptas. Men när håravfall och stress kombineras för ökad perioder, måste du öka din näringsintag.

Problemet med stress är att det tär vår energi och hur kroppen använder sina resurser. Med de flesta av oss i dag med en dålig kost på grund av den fallande näringsvärdet i vår mat, är det viktigt att använda ett kosttillskott som innehåller vitaminer, mineraler och örter extrakt för att inte bara främja ny tillväxt utan att öka ditt immunförsvar och förmåga att stå emot stress .

Anledningen till detta är att studier har funnit efter perioder av lång stress som håravfall fortsätter även om stressfaktorer är borta. Det verkar som att när den genetiska koden har slagits på, speciellt hos män, även för tidigt, kommer skallighet fortsätta sin naturliga livscykel.

De viktigaste vitaminer du behöver är från B-gruppen, nämligen B6 och Biotin för att stimulera ny hårväxt och frisk hud och naglar.

Mineraler som magnesium och zink kombineras också väl för att ytterligare ge ett välbehövligt lyft. Det finns också några extremt effektiva örtextrakt med det bästa som Saw Palmetto.

Detta kan motverka effekterna av håravfall och stress genom att hjälpa till att stoppa DHT, en biprodukt av testosteron, som drar samman folliklar, samtidigt bidra till att behålla dina befintliga. Det är särskilt bra för män som en annan av dess egenskaper är att upprätthålla god prostata hälsa.

Dessa är inte några mirakelkurer men kommer under de månaderna hjälpa till att återställa ditt hår samtidigt öka ditt immunförsvar och hjälpa dig att bättre hantera stress.

En naturlig lösning för att effektivt hantera håravfall och stress är alltid det bästa, hjälpa till att återställa balansen i din kropp samtidigt stimulera ny tillväxt och en stark, hälsosam hår.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om de naturliga ämnen som är utmärkt för att främja hårväxt och optimal hälsa.