naturlig hår restaurering – om du sprider ditt hår, lär dessa 10 näringsämnen fakta

Letar du efter en naturlig hår restaurering? Är du klar efter håravfall produkt recensioner?

Tja oroa dig inte, om våra förfäder var skallig och nu råkar vara kasta ditt hår skulle jag säga att det kan vara en genetisk egenskap ärvs från en generation till nästa, om det var på 70-talet kan jag säga få en tupé eller kamma över den kala området. Sedan igen vi lever idag i en modern värld där lösningar för håravfall når vår dörr steg.

Det finns gott om åtgärder för att motverka håravfall beroende på vilken typ av behandlingar du svarar bra på, svarar Många människor på ett effektivt sätt till mineraler och vitaminer medan vissa män och kvinnor reagerar väl till justeringar i kosten .. Således stoppa håravfall genom kost och korrekta förändringar i våra dagliga vanor.

Vitaminer och mineraler för att förhindra håravfall

B-vitaminer är viktiga för att få hälsosam hår

* Paraaminobensoesyra kan väl stoppa håret från grånande.

* Inositol hjälper till att förhindra håravfall.

* Niacin (vitamin B-3) främjar cirkulationen av blod till huvudet.

* Panthenol (vitamin B-5) kan stoppa håravfall och hjälpa håret att växa tillbaka.

* Biotin kan också hindra håret från grånande för tidigt.

* Biotin Det är också en kritisk vitamin för att stoppa håravfall.

* Vitaminer B-6 och B-12 har varit helt bevisat att utföra en roll i friskt hår återväxt.

* Protein

* Fyra – 6 glas vatten.

Vitamin E kan säkert hjälpa med håravfall E-vitamin är egentligen en anti-oxidant som uppmuntrar din hårbotten genom att öka cirkulationen. En förbättring i omlopp kommer att göra ytterligare näringsämnen tillgängliga för att hjälpa dina hårsäckar att tillåta dem att producera starkare, friskare hår. De flesta människor i oss att få tillräckligt med vitamin E i sin kost, trots att det inte gör ont att äta massor av bladgrönsaker, fullkornsprodukter, förutom nötter, helt enkelt eftersom dessa typer av livsmedel innehåller extra vitaminer för hår tillväxt.

Vitamin A Utför ett syfte i friskt hår Development Vitamin A är viktigt för över-allt hälsa. Det är också bra för hårsäckarna, eftersom det håller hårsäcken smörjas. Vitamin A finns i rött, gult och orange grönsaker, bladgrönsaker, lever och ägg. Var försiktig, med vitamin A. En kropp inte kommer att bryta det man ner så det kan halten av B-vitaminer.

Vitamin A kan öka i kroppen till skadliga ytterligheter, vilket inte tar mer än du behöver.

C-vitamin är viktigt avseende friska hår, har alla människor hört talas om några stora fördelar av vitamin C i att stoppa en vanlig förkylning. Å andra sidan inser du att det är också en utmärkt vitamin för sådana hår? Konsumera en massa citrusfrukter, kiwi, jordgubbar, ananas, tomater och grön och röd paprika, och du kommer inte på något sätt har en brist med detta näringsämne.

Om du någonsin röker cigaretter, sluta!

Ditt hår kommer att uppskatta det. Använda tobak kan orsaka en persons kapillärer att bli mindre därför en mindre mängd blod kan nå fram till dina hårrötterna. En minskad mängd blod innebär mindre näringsämnen för friska hår utveckling. Om du vill ha naturliga hår restaurering sedan stanna. Äta någon form av väl balanserad diet plan tillsammans med en massa fullkornsprodukter, färsk frukt och grönsaker kommer inte bara hjälpa dig att hålla levande, men det kommer också att bidra till att undvika håravfall samt snabb nedtonat.

nästa,

Om du förlorar ditt hår är det inte så illa som det en gång var det fortfarande hopp för att återfå den vackra hår.