några effektiva hårväxt rättsmedel

Du känner kanske till att håravfall rättsmedel för kvinnor främst guida dig för att leva ett liv fritt från stress och även hålla på en sund och balanserad kost. Nu kolla in dessa fantastiska hem rättsmedel för hårväxt för att möta dina problem på ett effektivt sätt. Dessa naturläkemedel fungerar särskilt bra för håravfall som är för tidigt, eller orsakas av stress och livsstilsfaktorer. Nedan är några av de mer effektiva naturläkemedel för håravfall.

Ett. Som ett viktigt tips på denna hem botemedel för håravfall hos kvinnor, det första steget du måste följa mycket passionerat om du vill behålla ditt hår tills du lämnar den här planeten är att minska hur ofta du färg och fläta håret. Även om, kan detta vara svårt eftersom du börjar-off eftersom naturligt, kvinnor som flätning och färga deras hår ofta. Men försöka minska den. De färger du sätter på ditt hår har några negativa kemikalier som håret inte vill. Alla dessa relaxers och geler kan vara trevligt på avstånd men försöka minska dem på ditt hår.

2. Ätbara tång, persilja, tofu, sesamfrön, solrosfrön – Järn är viktigt för hår hälsa, och dessa livsmedel är rika på det. Järnbrist orsakar håravfall. Men om du funderar på att ta en järntabletter, få din järn nivåer testas av din läkare först eftersom järn är ett fettlösligt vitamin vilket innebär att det lagras i kroppen. Detta kan leda till en giftiga bygga upp om för mycket järn tas i.

Tre. Ta 500 mg Silica två gånger per dag. Silica är ett mineral som spelar en viktig roll i håret utveckling.

4. Ta hand om ditt schampo? Består ditt schampo av skadliga kemikalier? Avvisa detta schampo på en gång. Slå på en mild naturlig schampo. Leta efter naturliga botemedel för håravfall hos kvinnor. Du skulle säkert bli förvånad över att veta att förutom mjäll, skadliga kemikalier i schampo är de viktigaste faktorerna för urskillningslösa håravfall.

Fem. Ägg, fisk och kyckling – Hår består av protein. Så, om du är brist på protein, kan ditt hår hälsa påverkas. Dessa är bra, friska proteinkällor.

6. Ta 500 mg Fo Ti i kompletterande form, tre gånger per dag. Fo Ti är en kinesisk ört som har använts i många år för att behandla håravfall. Fo ti fungerar bäst när det tas tillsammans med andra naturläkemedel för håravfall.

7. Har du hört talas om aromaterapi? Det är en av de senaste innovationerna inom håravfall av rättsmedel för kvinnor. En viss typ av olja är berikad med det goda i flera örter och naturliga oljor. Ett urval av naturliga örter och blommor blandas för att framställa denna terapeutiska olja. Olika oljor som jojoba, grapefrukt, lavendel, Aloe Vera, Jasmine, Rosemary, Bhringaraj, Yucca, etc, är djupt används för blandning av naturliga oljor för håret.

8. När du tvättar håret, och du bör tvätta det regelbundet – pressa ut vattnet istället för att gnugga huvudet i en handduk. Borsta aldrig det när det är blött utan istället använda en bred tand kam för att de-härva det. Du bör borsta håret ofta med en mjuk borste och inte borsta det för hårt. Hår kan skadas ganska lätt så du måste ta hand om grooming att förhindra brott.