laserbehandling för att stoppa håravfall

Håravfall, försökte många människor för att stoppa det. Vi kan finna överflöd mängd håravfall på marknaden idag. De grundläggande komponenterna i håravfall behandling som är godkända av FDA är Minoxidil och Propecia. Minoxidil används för att stimulera hårväxt och Propecia arbetat som DHT-hämmare. Både män och kvinnor kan använda Minoxidil, män kan använda Propecia bara.

Vissa användare rapporterar sin tillfredsställande att använda någon eller kombination av båda läkemedlen håravfall. Ändå vill de att minska sin mängd håravfall särskilt vem kan bara använda Minoxidil, eftersom Minoxidil inte stoppa håravfall.

Laserbehandling i en form av ett hår kam används för att stoppa håravfall. Enheten är en kam med lite ljus avges i viss våglängd. Våglängden visar en laser förmåga ljuspenetrering till hudytan. För hår behandling bör laserljuset nås håret lökar, som är belägna vid 5-6 mm djup. Det är därför de flesta laser för hår produkt använder 650 nm våglängd. Våglängd mäts i nm (nanometer)

De lysdioder (LED) är laserljuskällan. Det gjorde den energi i form av icke-termisk photon ljus. Den frigjorda energin används för att accelerera den normala läkningsprocessen i vår kropp. Kroppen kommer att absorbera energin i en cellulär nivå.

Laserbehandling för dagligt bruk för att stoppa håravfall anses säkra när behandlingen används inom den föreslagna doseringen. Rekommenderad användning är inte mer än fem minuter kamning per dag.

Även om den exakta mekanismen för laserbehandling för håravfall är inte känd för säker, har en del människor kommit i sina problem håravfall. Många kliniker och håravfall behandling centers ger laserbehandling som en extra behandling till sina patienter. Lasern behandling används för att förhindra ytterligare håravfall. Medan den nya hårväxten är i processen, är den befintliga håret hålls på hårbotten så länge som möjligt

I håravfall behandlingshem, är håravfall behandlingar använder kam laser hår för att minska mängden håravfall och tillämpa serum eller tonic innehöll droger eller naturliga örtextrakt. Kombinera båda behandlingarna kommer att göra en bra synergi i att övervinna problem håravfall.

Användbara tips från en trichologist att använda laserbehandling hemma:
* Tvätta håret
* Torka den innan rengöringsmedel (med hårtork i ett kallt läge rekommenderas för att spara tid)
* Äger laserbehandling inte mer än 5 minuter
* Applicera hårvatten eller serum för att öka hårväxt.