laser hårborttagning – är det för dig

Har du oönskat hår växer i de mest synliga delarna av din kropp? Är rakning, plockning och vaxning inte tillräckligt för att bli av med dem? Om du vill frigöra dig från oönskad hårväxt, vänder dig bättre till laser hårborttagning. Det är det bästa sättet att ta bort hår effektivt och nästan smärtfritt.

Det finns flera saker du behöver tänka på innan du bestämmer dig för att få en laser hårborttagning. Vissa påståenden är helt enkelt inte sant, medan andra är delvis sägas främja tjänsten. Se till att du förstår exakt vad du får själv till när du genomgår laser hårborttagning.

Fördelar med laser hårborttagning

• Laser hårborttagning är mycket användbart i stora områden som rygg och ben. Det är också praktiskt och mer effektiva för att avlägsna allt hår på alla de rätta ställena.

• Det är det snabbaste sättet att bli av med oönskat hår. Om plockning och rakning tar för mycket av din tid, kan laser hårborttagning göra det åt dig på några sekunder. Det kan göra huden ser felfritt vacker och smidig i handen.

• Vid korrekt användning och utförs, är det ett effektivt och säkert sätt att göra hårborttagning. Se till att ena utför laser hårborttagning upplevs att undvika brännskador, fläckar och missfärgning av huden.

• Hår kan växa tillbaka men lättare, tunnare och mindre synligt.

• De som hade genomgått laser hårborttagning hävdade att deras oönskade hårstrån avlägsnades permanent. Detta kan emellertid inte vara samma med andra.

Nackdelar med laser hårborttagning

• Inte alla patienter svarar på behandling. Vad är effektiv för att andra kanske inte för dig. Det är lämpligt att du kolla med din läkare för information om den säkraste och mest effektiva sättet att göra proceduren.

• Laser hårborttagning kan vara mycket farligt. Denna behandling är mycket känsligt att ett felaktigt drag kan förstöra patientens hud. Det kan leda till att huden brinna, visar fläckar av rodnad samt missfärgning av huden. Om du tvivlar på det, bättre att hitta en alternativ behandling.

• Kom ihåg att det är laser hårborttagning, strålning kommer hand i hand med laser. Se till att du inte överdriva eftersom detta kan ha en långsiktig effekt på huden eller andra kroppsdelar. På samma sätt, se till att vissa delar av din kropp som dina ögon har skydd när du har lasern gjort.

• Det är dyrt. Om du väljer att göra detta förfarande, vara beredd att betala lite mer än du är villig att spendera. Du är inte behandlas på en gång endast. Denna typ av hårborttagning teknik kräver att du delta i flera sessioner.

• Det finns ingen garanti för att håret inte växer tillbaka. Det bara dödar synligt hår finns på huden, inte sätta stopp för sina rötter permanent. De som tycker att det är bekvämt att ha ofta det minst två gånger i månaden.