hjälp, jag förlorar min hair_

När du vaknar på morgonen och upptäcker att kudden är full av löst hår det kan vara ganska förvirrande och till och med skrämmande för både män och kvinnor. Forskning har visat att orsaken till manligt håravfall beror på ansamling av kemikalier i håret kallas “Dihydrotestosterone” eller DHT för korta (DHT). Hos kvinnor finns dussintals fler faktorer som resulterar i håravfall, även vid användning av p-piller till felaktig användning av starka kemiska baserat schampo. Naturligtvis den verkliga lösningen då är att använda produkter som fokuserar på att blockera uppbyggnaden DHT i dig hårsäckar och även en som kan ge näring och ersätta förlorade näringsämnen i ditt hår och hårbotten. Att hitta de rätta kan vara ganska frustrerande. Det finns massor av produkter som lovar att återställa en hälsosam hår men tyvärr få leva upp till deras förväntningar.

Håravfall förebyggande och lösningar

Det finns massor av tips och råd för hårvård och håravfall förebyggande som vi inte kommer att gå in på här, men kommer i stället att fokusera på en bejublad håravfall förebyggande behandling som kallas Provillus. Denna noggrant undersökt produkt har visat sig fungera för både män och kvinnor i olika formuleringar så är det nödvändigt att välja rätt produkt för antingen manliga eller kvinnliga användning.

Naturligt håravfall förebyggande produkten.

Provillus är en lösning för män och kvinnor som arbetar effektivt för att blockera DHT kemiska och ger håret viktiga näringsämnen den behöver för att växa och hålla sig kvar. Vad gör provillus önskvärt är att det kan tas oralt och därför absorberas snabbt i blodet för effektiva resultat. När du köper Provillus från en seriös leverantör du hittar också att det kommer med en pengarna-tillbaka-garanti. Detta kommer att ge dig sinnesfrid att veta att det verkligen fungerar.

Vilka ingredienser innehåller provillus?

Ingredienserna i denna formel för håravfall förebyggande innehåller en kombination av naturliga växtbaserade ämnen som är viktiga för god hälsa och för förnyad hårväxt. Du har Vitamin B6 i provillus som utgör en integrerad del med över 100 olika enzymer som bidrar till protein och röda blodkroppar ämnesomsättning. Biotin, som är en del av vitamin B-komplex, är ett effektivt komplement som ger den nödvändiga näring för både ditt hår och hårbotten näring. Andra ingredienser i Provillus formeln innefattar zink, nässlor rot, en viss pumpa olja extrakt, Saw Palmetto, plus ett antal andra naturligt förekommande ämnen som alla på ett effektivt arbeta tillsammans för att bryta ner DHT och som ett resultat kommer att stimulera ny hårväxt.

Om håravfall har fått dig i panik då vara säker på att provillus verkligen kommer att hjälpa dig, och genom regelbunden användning under några veckor kommer du definitivt att börja se resultaten. Provillus har visat sig fungera på en relativt kort tid, och du kan stoppa effekterna av håravfall. Om du vill veta den medicinska termen för håravfall hos både män och kvinnor då termen är “androgen alopeci ‘. Män och kvinnor som använder Provillus på regelbunden basis kommer att börja se att detta är den ultimata lösningen för hår åter generation, och i en kort tid kommer du att ha ett nytt friskt hår att stärka ditt självförtroende.