håravfall produkter – överväga biverkningar, tid och investeringar

Hår har faller ut i förtid för eoner. Det är inte ens begränsad till den mänskliga rasen! Kolla in några gamla schimpanser eller ens en gammal lejon och du kommer uppenbara tecken på åldrande inklusive kala fläckar. Även antika egyptiska faraonerna lidit av det, och inte mycket har förändrats även i 21-talet. Håravfall produkter finns, men skiljer sig mycket i nivåer av framgång.

En hel del måste skyllas på familjen. Balding förs vidare från generation till generation. Lägg en kost rik på fett och låg i vitamin B, och det är en dödslängtan för ditt hår. Om du vänta innan letar efter hjälp, kan det vara för sent när du ser alla de alternativ du hade.

Om du tror att ditt hår faller ut snabbare än det borde vara, är du förmodligen rätt. Vissa människor förnekar det uppenbara tänkande problemet kommer att försvinna på egen hand. Det kommer inte. Det enda som går bort är ditt hår.

Har din läkare köra några tester. Det kan vara en enkel anledning till varför ditt hår är gallring, och med några förändringar eller en kortsiktig recept, kan du finna dig i återställningsläge. Eller, kanske du har problem med hormoner och vitaminbrist som kan rättas till, till en punkt, med några kortsiktiga framgångar. En av de stora bovarna är din nivå av testosteron, och om detta är ur wack, kan du ha något som kallas HDT, en biprodukt av testosteron, dödar dina hårsäckar en efter en. Vanligtvis är detta svårt att fixa.

En B-vitaminbrist kan vara lika förödande men lätt behandlas. För några veckor med några farmaceutisk kvalitet doseringar och du kan se förbättring. Vitamin B behövs för grundläggande cellulära näring, och är ett mycket viktigt näringsämne för ditt hår och hårsäckar.

Någon butikshyllan ger dig en hel rad av håravfall produkter-några bra, några dåliga. Online-produkter kan hittas med ett klick med musen. Många svär att de har sett frisk hårväxt inom en rimlig tidsperiod. Andra klagar på kostnaden och krossade drömmar. Många av de läkemedel som tillhandahålls av en läkare har även piller samt utvärtes salvor, och dessa tycks erbjuda en större framgång, men biverkningarna kan vara ganska omfattande. Var säker på att du känner till riskerna innan du poppar pillren.

Också vara medveten om kostnaden för dessa behandlingar. Håravfall produkter är flera miljarder dollar företag varje år – med många besvikna kunder.