follikulära extraktion – metoden

FUE eller Hårsäcksgrupper extraktion är en hår växt teknik inom vilken en liten rund punch används för att extrahera den follikulära enheter ur den lidandes balding resistent donator del. De 1, 2, 3 och 4 hår-hårsäcksgrupper är senare transplanteras i en patients tunnhårig region.

Med tanke på den Tidtagning och tråkiga karaktär follikulära extraktion, är förfarandet i allmänhet begränsad till omplantering 500-600 hårsäckstransplantat på en enda dag. Priset på per transplantat av follikulära extraktion är också normalt två gånger priset på standard hårsäcksgrupper hårtransplantation metoden. I standarden follikulära förfarande är en remsa av donatorvävnaden avlägsnas från baksidan av huvudet. Detta sedan trimmas enligt överdrift i enskilda hårsäcksgrupper.

Under FUE eller hårsäcksgrupper Extraction förfarande, är enskilda hårsäcksgrupper används en efter en genom en liten en-millimeter eller liten storlek punch. I allmänhet är patientens lås inom donatorområde där follikulära transplantat tas bort kortklippt så att kirurgen kan observera patientens huvud.

En flerstegsprocess används för extrahering av FUE hårtransplantation. Först, en liten skarp rundstans tjog täckning av huden nära hårsäcksgrupper. Efteråt lite tråkig punch utövas gå mycket djupare i den mjuka vävnaden intill hårsäcksgrupper.

Eftersom vinkeln och riktningen av hårsäcksgrupper under huden inte kan observeras och kan ofta variera från hårets över ytan, om en kraftig punch används under hudytan kanske svår eller transekt den underliggande enheten hår follikulära. Ändå tenderar tråkig rundstans till påse enheten hår follikulära, samtidigt separera apparaten från angränsande mjukdelar. Detta förfarande är känt som dissektion processen.

När den ursprungliga håret hårsäcksgrupper lösgörs från de angränsande vävnader, kan ofta en tång griper håret ovanför ytan extrahera sedan. Den lilla hålet kvar, efter follikeln demonteras sedan läker inom närmaste dagarna. Denna litet sår kontrakt eftersom det läker bygga de ärr mindre märkbar och mindre.