den behandling som jag hittade som gjorde min förlust av hår ett minne blott

När jag började lida av håravfall jag frågade mig själv “Varför just jag”?

Ingen annan i min familj hade lidit och jag trodde att jag skulle ha varit säker på detta urgamla förbannelse också, men det var tyvärr inte fallet. Har du torterade själv om varför du kanske har börjat tappa håret? Tja du är inte ensam, och om ni tillåter skulle jag vilja dela min hemlighet att återfå vad Moder Natur tog bort.

Jag hade lovat att åldras graciöst, men vid 45 var jag inte precis gamla, och det faktum att när jag bar mitt barnbarn på mina axlar på den lokala mässan och hon meddelade att hon kunde se min blanka huvudet genom mitt hår var att minst sagt lite pinsamt.

Vad skulle du ha gjort i den situationen?

Jo jag bara skrattade bort det, men jag vet inte hur bra jag gjorde på att dölja min förlägenhet. Jag bestämde någonting måste göras, så jag tittade in i håravfall behandlingar tillgängliga.

Vad jag hade beslutat om var att jag inte ville att fylla min kropp full av skadliga kemikalier, eller betala genom näsan för någon gimmick som inte fungerade, så jag letade efter något som hade en väl dokumenterad och gjordes från naturligt inte skadliga ingredienser.

Vad jag fann var Minoxidil, fungerade det genom att minska mängden DHT i mitt blodomlopp, ett hormon som kallas för att orsaka håravfall jag lider av. Inte bara gjorde jag märker ny hårväxt inom några veckor, märkte jag att på grund av de naturliga mineraler och vitaminer som finns i det, växte mitt hår starkare, vilket innebär att det inte faller ut.

Jag har sedan rekommenderat denna produkt till några av mina vänner och kollegor, även för människor som har förlorat det mesta av sitt hår och har bara några trådar här produkten kommer inte att ha någon effekt, är det för att det fungerar på hårsäckar som är kvar och dö, men det kan inte ge en skallig man ett huvud fullt av hår eftersom alla folliklar har redan dött.