anatomi en laser kam

Lasern kam bygger på Ljusbehandling (ljus healing) huvudmän som har funnits sedan början av 20-talet. Denna nya laseranordning har visat sig vara helt säkert eftersom den inte avger den värme som på hög nivå lasrar som används i många andra medicinska behandlingar gör och det nu också uppfyller FDA: s riktlinjer för behandling av håravfall. Lasern kam var utformad för att krympa den klinik eller salong medelstora laserbehandling stol som har varit etablerad internationell teknik för laser hår återväxt.

principen bakom användningen av en laser kam

Precis som solljus kan läka och hjälpa levande celler, kan laserljus stimulera hårväxt. Lasern kam och andra låg nivå ljusterapi (LLLT) produkter använder kall laser (rött spektrum våglängd på 650 nanometer) för att vitalisera hårfästet. Dessa rader av låga laser ljusstrålar placerad på laser kam penetrera cellerna de syftar till och ge cellerna energi och stimulans de behöver för att producera tjockare, glansigare och friskare hår. Det ljus som avges av lasern kammen är i överensstämmelse med de laserprodukter som skisseras av FDA och anses av FDA för att vara en icke betydande risk. Med en kvalitet laser kam du kan dra full nytta av LLLT behandling för hårväxt på en bråkdel av den kostnad som du skulle betala för att gå till en klinik eller salong. Det lätta handhållna enheten är portabel och kan tas med överallt i hemmet, kontoret eller på semester. Lasern kam är en fristående behandling med inga återkommande kostnader än batterier. En kvalitet enhet kan använda uppladdningsbara batterier. Precisionskraven lasrar har en livslängd på 10 till 15 år.

konfigurationen av en kvalitet laser kam

Den bästa laser kam på marknaden idag har 17 diodlasrar som riktas genom tydlig koniskt formade borst som direkta strålarna till exakt där de behövs i hårbotten. Det bästa har 4 rader med diodlasrar för den mest effektiva hårbotten täckning med en vetenskapligt studerat borstlängden för optimalt avstånd från hårsäckarna målet hår. Med denna konfiguration, är du styra 100% av tillgänglig energi precis där du vill ha det. Låt dig inte luras av laser kammar som omfattar endast lysdioder eller LED. Dessa ger endast minimal eller ingen ytterligare fördel till hårväxt, men är billiga att inkludera och fyll i laser kam så att det ser ut som det har fler lasrar än det gör. Det bör också idrotten ett handtag med mjukt grepp och har en lätt att nå on / off knapp. Batteribyte (två AA laddningsbara eller standard batterier) ska vara lätt att göra och därmed enheten behöver inga utomeuropeiska adaptrar för el och kommer att vara fri från sladdar som trasslar och begränsar rörligheten i hemmet eller på semester.

fördelarna med att använda en laser kam

Den bästa delen om en laser kam är att det är en at-home håravfall behandling. En kvalitetsprodukt är det säkert och enkelt sätt att tjockare, fylligare och friskare hår. De nya framstegen inom laser kammar är det första steget i att främja hårväxt som använder energigivande effekten av laser fototerapi. Använda rätt hårvårdsprodukter och kosttillskott som ökar användningen av laser kam också bör övervägas. Lasern kam är tillgänglig genom några butiker skönhet leverans eller ansedda salonger, eller kan köpas direkt från tillverkaren via telefon eller via Internet. Effektiv för både män och kvinnor, kan de dela samma enhet. Den laserteknik i laser kam är vad som främjar hårväxt, och kirurgi är nu inte nödvändigt för exceptionella resultat.