8 hem botemedel för håravfall hos kvinnor

De flesta kvinnor idag erfarenhet tappa hår, till en viss grad. Om du är den lycklige att inte vara orolig med detta problem, måste du ha en vän till dig som kanske upplever ett liknande problem. Tja, kan denna artikel ge dig den nödvändiga råd du behöver för att hindra håret från gradvis falla av. När du läser tillsammans, ta del av viktiga punkter som kan hjälpa dig att njuta av en mycket ljusare liv på riktigt.

Ett. För att hålla ditt hår ordentligt, måste du börja räkna med proteinmatar mest speciellt vegetabiliskt protein. Ät en balanserad kost som är rik på protein som fisk, kan soja och baljväxter lägga en stor mängd protein och bidra till att bibehålla och hålla håret från att falla av. En av hem botemedel mot håravfall hos kvinnor hemligheter som jag rekommenderar är att du äter mat rik på protein och vitaminer som hjälper till näring din kropp och släpp styrka på rötterna av håret.

2. Brunt ris, nötter och frön – Dessa är rika på B-vitaminer. Förutom att vara bra för stress, B-vitaminer stärker hårstrået. Om du ska ta ett B-vitamintillskott, få en B-komplex snarare än enskilda B-vitaminer som tar alltför mycket av ett B-vitamin kan orsaka en obalans i resten av gruppen. De B-vitaminer samverkar synergistiskt.

Tre. Lägg 3 till 5 droppar rosmarin eterisk olja till ett uns av schampo innan du tvättar håret. Rosmarin eterisk olja hjälper till att förbättra hårbotten cirkulationen vilket bidrar till att främja frisk hårväxt.

4. Kamma håret med kärlek. Kör inte igenom kammen hårt på din hårbotten. Undvik att kamma håret när du håret är vått. Använd en ren och mjuk handduk att torka ut vattnet. Kamma håret minst tre gånger om dagen. Bära en halsduk när de utsätts för en över förorenade området.

Fem. Bladgrönsaker – gröna bladgrönsaker, samt ha massor av andra vitaminer, är rika på folsyra. Folsyra är en typ av B-vitamin.

6. Slutligen men viktigast, måste du behålla en hälsosam livsstil för att klara olika typer av hälsorisker. Försök att leva ett stressfritt liv. Ta livet som det kommer. Drick minst 10-12 glas vatten varje dag utan att misslyckas. Vatten är en otrolig medel för avgiftning.

7. Om du hittar ditt hår inte växer så snabbt som du vill, kommer du att hitta orsaken till problemet. Det första stället att börja är med din kost, kroppens näring kommer att återspegla i ditt hår och hud. Om kroppen saknar vitamin B6, C, A och E samt proteiner, hittar du ditt hår kan sluta falla ut, om inte tunn.

8. De eteriska oljorna är lämpliga för behandling av alopeci inkluderar ylang ylang, romersk kamomill, rosmarin, citron, lavendel, grapefrukt, och bay. Du kan inte lägga eteriska oljor direkt på huden eller hårbotten, måste de blandas i en transportör olja. Använd en halv tesked av jojobaolja och 4 tsk druvkärneolja. Blanda ihop dem och gnid denna blandning i din hårbotten i minst två minuter. Använd en varm handduk att svepa huvudet i efteråt. Inte bara känns det avkopplande, men det hjälper oljor absorberar.