propecia, hjälper AI medvetenhet du göra det bästa av detta läkemedel

Propecia, aktiva substansen finasterid, är en receptbelagd behandling för manligt håravfall. Det, aos en tablett avsedd för daglig användning och måste tas på lång sikt om du vill uppleva fördelar i form av minskad håravfall och hår återväxt.

Resultat från kliniska prövningar

Effekten av denna manligt håravfall har bekräftats genom ett 5-års studie. Resultaten av försöken var följande:

Synliga resultat sågs i nio av tio män som fick Propecia. Dessa resultat var i form av en fullständig nedläggning av håravfall, återväxt av hår var en annan effektiv resultat. För att säkerställa att det inte fanns några skillnader i resultaten och att resultaten var trovärdig, en oberoende panel av ledande dermatologer ombads att bedöma fotografierna.
När det gäller hår räkna, 2 av varje 3 män i studien som fick Propecia erfarna goda resultat. Dessutom såg man att, män som inte fick Propecia inte visade någon förbättring i hårväxt.
Jämfört med män som tog placebo, visade 77% av de män en markant förbättring, som bedömdes av läkare.
En stor andel av män som var en del av studien rapporterade en minskning av deras kal fläck och det faktum att deras håravfall minskas.

Viktig säkerhetsinformation

Drogen är tolereras väl av de flesta män, men du måste också vara medveten om några viktiga säkerhetsinformation om den här drogen. Detta kommer att hjälpa dig att bättre utnyttja den och även förstå den typ av problem, om någon, som du kan möta när du tar detta läkemedel.

De flesta män drabbas av några biverkningar av att ta denna medicin, men de som gör det, kan drabbas av allergiska reaktioner som svullnad i ansikte och läppar, klåda, utslag och nässelutslag. Andra biverkningar kan inkludera ejaculatory problem, smärta i testiklarna och ömma bröst och utvidgningen. Om du upplever några biverkningar efter att ha tagit denna medicin, ta kontakt med din läkare för att säkerställa att sådana biverkningar är normalt och kommer att försvinna efter någon gång. Det finns en chans att dessa biverkningar kan bli besvärande, i detta fall en läkare kan be dig att undvika att ta denna medicin.

Detta läkemedel har skapats för att användas i män och ska inte användas av kvinnor och barn. Gravida kvinnor rekommenderas att inte ens hantera denna medicin i sitt krossade eller brutna formen, eftersom finasterid kan orsaka avvikelser i ditt ofödda barn, aos könsorgan, om det, AOS ett gossebarn. Om du har kommit i kontakt med Propecia, det, aos viktigt att du rådfråga din läkare omedelbart.

ed och propecia

Det finns en off chans att användningen av Propecia kommer att leda till en erektion problem. Detta problem upplevs av ett mycket begränsat antal män och förekommer mycket sällan. Om du har börjat inför erektionsproblem efter påbörjad behandling med detta läkemedel, finns det en chans att Propecia är orsaken bakom ditt tillstånd. Men, det, AOS lämpligt att du tar din läkare åsikt i frågan. Det finns alltid en chans att din kondition har dykt upp på grund av någon underliggande hälsotillstånd eller några fysiska eller psykiska orsaker. Så, skyller Propecia blint vann, gör? T dig något gott. Du behöver veta det rätta orsaken bakom din erektil dysfunktion. Detta kommer att hjälpa dig noll på ett effektivt behandlingsalternativ för det.